Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 1.3, vagy Opel...

Suzuki Swift 1.3, vagy Opel Asta F 1.4?

Figyelt kérdés

Kérdezném, hogy melyik autót érné meg megvenni, ha mondjuk azonos évjáratúak lennének?

300e Ft-om van autóvételre, nem tudom, hogy melyiket válasszam.

Suzukit kb. 120e km-el, vagy Astrát kb. 170e km-el? Ti melyiket vennétek? ...és miért?

Köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 21. 14:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%

Azokhoz az óraállásokhoz adj hozzá még legalább 250 000-ret :D

Attól függ mennyi emberrel használnád, az Astra valamivel nagyobb én inkább azt választanám.

2014. júl. 21. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
9%

Astra!

Egy szuzuki felni (gyári lemez) kib..drága,99% hogy csak Bosch fél alkatrészek jók bele.Talpas csak lengőkarral.

Astra felemás menetes összekötője egyedül ami eddig megszivatott. Berohadt. Ja! Elektronika (gyújtás) is volt már,hogy bekakkantott. A vectráé tökéletes!

Egyébként mindkettő a csóró ember autója. Majdnem semmit nem kell rá költeni! Kopóalkatrészek.

2014. júl. 21. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
*fék
2014. júl. 21. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Astra.

Kényelmesebb, nagyobb az utastere, és kívülről sem egy négy keréken közeledő kisdisznó jut eszembe róla.

2014. júl. 21. 17:16
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Astra, sokkal komolyabb, masszivabb autó, de nem sokkal több a fenntartása.
2014. júl. 21. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:
61%

én a swiftet venném.kevesebbet futott

300000-ért már elég jó állapotűt lehet venni. nem fogyaszt sokat olcsó hozzá az alkatrész én nagyon megbízható.

2014. júl. 22. 09:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Bírom mikor alapból jönnek, hogy biztos nem annyi van bennük. :D Van aki évente 5 alkalommal veszi elő a kocsiját, ismerek olyat akinek a 12 éves kocsiban 35.000km van.

Na de témához kanyarodva 1.3-as Swift. helyre szinte ugyanaz a kettő, ellenben a Swift kevesebbet eszik és kicsit dinamikusabb.

2014. júl. 24. 00:31
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Asztra!!!!!!! Szuzi jó! Nekem is az van. Olcsóbb hozzá minden. Megkapod a tárcsát, dobot fékbetétet, pont annyiért mint az asztrához csak az elsőket. Ha szerelned kell négy csavarral szinte szétbombázod a műszerfalat. Asztra elég macerás. Főleg szét akasztgatni azt a 3 tekerőt középen. Baromi sok előnye van a szuzinak!

DE!

Nyári melegben beülök a szuziba a kis táskámmal, amiben az irataim vannak, két telefonnal, nagy melegben félliteres üdítővel, lakáskulccsal,... Beül mellém az a csaj akit már öt éve unok! És hova az anyámba pakolok?????????????? Beültem tegnap faterom F asztrájába. Telefon elfért középen és a rádió felett, kis táskám középen szintén, és a kézifék is bőven elérhető maradt. Kulcsok az ajtóban,vagy középen az utolsó kis kockában, és rend van a kocsiban!!!!!! De...!! Megfizethetetlenül tágas és komfortos az astra. Életbe nem veszek még egyszer szuzukit! Jó autó, olcsóbb, ugyan oda visz. De szeretem ha tényleg tudok hova pakolni.

2014. júl. 25. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:
#8-as. A Swift sedan-nak nagyobb a csomagtere, oda bőven lehet pakolni. Még az évek óta unt csajodat is eltudod benne dugni. Vagy meg, khm... amelyik neked szimpatikusabb. :)
2014. júl. 25. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, azt elfelejtettem mondani hogy nekem is sedan van. És el tudom rakni benne a csónakmotort is, meg egy csomó mindent. De mondom szorítkozz a példára. 2 telefon, maréknyi kulcs, kistáska, fél literes üdítő (esetenként kettő is) És nincs hova rakni! Barátnőm pakol a lába elé meg a kesztyűtartóba. És én?? Két telefont bevágom a kilométer órához, akkor totál takarja a kislámpákat. Felrakom a műszerfalra akkor egy esetleges kanyarodásnál veri le a gps-t és a lézerjelzőt. Arról nem beszélve mi lesz egy esetleges ütközésnél. Még segítséget sem tudok hívni, mert kirepülnek a telefonok a fűbe. Egyenesen az ablakon keresztül. Igen lerakhatom a hamutartó elé. és a kulcsot? és az üdítőnek nem ott van az a két kis karikás tartója?? Persze pakolhatok a csomagtartóba mindent. De azt már úgy hívjuk hogy kiszúrás. nem pedig komfort érzet. Nagyon buta autó a suzuki. Vagy mindent a nyakamba akasztok, vagy a zsebemben hagyom, és ne csörögjön a telefon! Idegesítően buta autó.
2014. júl. 26. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!