98-99-es Suzuki Swift vagy 94-95-ös Opel B Corsa? Melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Párom a corsára esküszik, de én úgy láttam,mintha jobb lenne az állapotuk a suzukiknak.2014. júl. 7. 06:53
1/9 anonim válasza:
teljesen mindegy, amelyik jobban tetszik. mind a 2 jo auto
2/9 A kérdező kommentje:
A párom szerint télen nem marad meg az úton a Suzuki. Nekem munkába járáshoz kell, mert 20 km-re van a munkahelyem és szerinte, mivel könnyű, rossz is. Pedig úgy hallottam, hogy egy 12.-es corsa többet eszik, mint egy akkora vagy kisebb suzuki, mivel a suzuki könnyebb.
2014. júl. 7. 07:05
3/9 anonim válasza:
Munkába járáshoz 1.0-áűs Suzuki a jó megoldás. Egyrészt megbízhatóbb, másrészt valóban kevesebbet fogyaszt.
5/9 anonim válasza:
én úgy láttam,mintha jobb lenne az állapotuk a suzukiknak.
végülis csak öt év van köztük.
6/9 kovacsgabor1 válasza:
Én Swiftet vennék.Jobb az állapotuk, igénytelenebbek, és tartósabbak.Swift 1.0 tulajdonos vagyok, soha nem volt az autóval baj. A Swift télen is meglepően stabil volt nekem.
A Corsa B sem rossz autó, biztonságosabb,de több törődést igényel, ráadásul drágábbak az alkatrészek hozzá (mint általában minden nyugati autóhoz). A Swiftek egész jól mennek. Hosszabb utakra nem az 1.0-es hanem 1.3 8v vagy 16V az optimális. Szóval szerintem a Swift.
7/9 anonim válasza:
Swift. sokkal kényelmesebb, igényesebb a belseje...
háhá! valószínű.....
8/9 anonim válasza:
Nekem 1.3 as sedanom van. Nagyon jo auto. Megbízható. Csak ajánlani tudom.
9/9 anonim válasza:
Inkább swift. Nekem volt régi - van új swiftem elfogult vagyok. Vezettem régi corsát, próbáltam újat maradt a swift.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!