Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Corsa D, Grande Punto, Suzuki...

Corsa D, Grande Punto, Suzuki Swift?

Figyelt kérdés

Mindben ugyanaz a Fiat 1.3-as dízelmotor van és nagyjából egy árban vannak ahogy nézem.

Melyikkel járnék a legjobban?

2013. nov. 15. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Fiat puntóra sok panaszt hallok,a Suzuki Swift tényleg jó,de sajnos nagyon fapados.Gyenge a kasztni.

A Corsa D lesz a jó választás. Nagyon jól megvannak tervezve,akár csak az elődei A,B,C!

2013. nov. 15. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Én Punto-t vennék a három közül, de nem tudom megmondani, miért. Kb egy szint a három.
2013. nov. 15. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Suzukit, elég megbízható, kényelmes, jól vezethető.Keress minél fiatalabb és felszereltebb példányt.1,6 millió Ft-alatt megkapod a dízeleket!(az összeset ami van belőle eladó :D )
2013. nov. 16. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló jó nagy hülyeséget írtál. Az opel teljesen a fiat alapjain van a motor is ugyanaz ismerősi körben van mindegyik autó de eddíg az opellal volt a legtöbb gond én a fiatot venném az néz ki legjobban.
2013. nov. 16. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Létezik egy olyan, hogy hülye suzukis betegség. Hiába mész teljesen normálisan a suzukiddal, a betegségben szenvedő alany erős késztetést érez, hogy index nélkül megelőzzön, eléd vágjon, vagy előzés közben rádgyorsítson. Ezzel egy Suzuki birtoklása esetén együtt kell élni, ez a saját tapasztalatom.

Hülye opeles, illetve hülye fiatos betegségről még nem hallottam.

2013. nov. 19. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!