AZ Opelénél elment az ész, vagy mit csinálnak?
19-es felni egy Astrára? Sírjak vagy nevessek?
Meg 1570 kiló az autó, amiből egy új A6-os Audit kihoznak.
Ez most komolyan mi, hülyék ülnének az Opelnél?
Sírj, nevess, kit érdekel?
Ha nem neked való, ne foglalkozz vele.
Nekem sem az esetem, és? Ne sírom bele a nagyvilágba, hogy jajistenem, valaki olyan autót gyárt, ami nerkem nem tetszik! Tudod, miért nem? Mert nem akarok magamból hülyét csinálni. Veled ellentétben.
Nekem eggyel régebbi Astrám van és azon is gyárilag 17"-os felnik vannak. És az enyém még csak nem is OPC.
Egy OPC, azaz gyári tuningos, sportos modellnél szerintem elmegy a nagyobb felni. Mi ezzel a baj?
Ha nem tetszik veheted a 16"-os lemezfelnivel is.
Elolvasta valaki a cikket rajtam kívül?
Bemásoltam amiket ott írtak a tesztelők. Burkoltan megfogalmazták, hogy ez így nem jó. (Feleslegesen nagy súly és felni, ezáltal magas fogyasztás). Nem a magam agyszüleményei, nem is ellenszenv. Nagyon félreértettétek a kérdést.
"1570 kiló meg a 9,7 literes fogyasztás tények, ezekhez nincs mit hozzáfűzni.."
Én nem fogok most utánanézni hogy hány kiló valójában a kocsi, de azt elolvastad hogy a közeli szeméttelep mérlegén mérte meg a kocsit? Gondolom milyen pontossággal lehet bekalibrálva az a mérleg.☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!