Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Astra 1.7CDTI chiptuningo...

Opel Astra 1.7CDTI chiptuningot hol csinálnak olcsóbban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Néztem neten, és 100körül vannak az árak. De sokan írják, hogy 40 körül is megcsinálják, csak nem kimondottan műhelyben. Nincs valakinek ismerőse, aki ismer valakit, aki olcsóbban megchippelne egy Opel Astra 1.7CDTDI 110lovas autót? :D Előre is köszi!

2014. júl. 5. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért akarod chipeltetni?

Csak azért kérdezem, mert nekem is ilyen van és az erejével, nyomatékával maximálisan elégedett vagyok. Hosszú távon a motor élettartama szempontjából meg jobb is ha minden a gyári méretezett értéken van és nincs annyira kihegyezve, szerintem.

2014. júl. 5. 16:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát Én pont az ellenkezőjét érzem. Főleg kis fordulaton nagyon lusta, mint egy nyugdíjas. :) Voltam már vele Opel szervízben is, mindent megnéztek rajta, és minden tökéletes. Azt mondták ez ilyen. Sok hasonló paraméterű autóm volt már, de ez a leggyengébb közöttük, főleg alacsonyabb fordulaton. És a turbólyuk is ezen a legnagyobb:( Ezért szeretném. Ha már megvettem, nem szeretném eladni, de akkor legalább kicsit lehetne fürgébb.
2014. júl. 5. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem.

Érdekes amit írsz, mert én pont hogy egy kifejezettem fürge autónak tartom. Városban 1500-2000-es fordulaton használom és ott is elég jól húz, ha jobban rálépek a gázra, azonnal megindul. Legalábbis én így tapasztalom.

A munkahelyemen a céges kocsik is H Astrák, csak benzinesek. Főleg az 1.4-eshez, de még az 1.6-oshoz képest is drasztikusan jobban megy az 1.7CDTI.

Árban sajnos nem tudok segíteni, én még nem jártam utána a chipelésnek a fenti okok végett. De hátha jön majd valaki, aki tud írni valami okosat.

2014. júl. 5. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Megint én. Nézelődtem én is a kérdésed nyomán, de én is ilyen 100+áfa körüli árakat találtam...
2014. júl. 7. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!