Golf 4et szeretnék vásárolni, de nálam is felmerült a dízel-benzin kérdése. Melyiket ajánlanátok, és miért?
Figyelt kérdés
1.8T 150LE és az 1.9 TDI 90LE között vacilálok legfőképp, de ha mást ajánlotok, azt is szívesen meghallgatom indoklással.
Évente kb. 30.000km-ert mennék az autóval, és szerintem elég sportosan vezetek. 20 éves vagyok. Ezzel járnék munkába is, ami napi 80-100km. Ezen kívül városban és közúton is használnám nagyjából egyenlő arányban. Autópálya csak évente max 5-10x jön szóba...
2014. júl. 15. 02:21
21/23 A kérdező kommentje:
Jelen állás szerint én is elkezdtem a 110 Lovas TDI után keresgélni... :) Köszönöm a válaszokat :)
2014. júl. 18. 14:35
22/23 walk w1th mee válasza:
sportosan vezetsz?hogykell sportosan vezetni áruld már el...húzatod kettesben hármasban és hú de vagány vagyok?:D
23/23 anonim válasza:
Nekem az 1.9 TDI motor kapott egy chip-et így most 126 le, az elmúlt 42,000km alatt az alábbi hibalista lett:
-Termosztát 10,000ft
-légszűrő ház gumi felfogatása elszakadt 600ft
Valamint 3x cseréltem olajat eddig, érik a 4.-ik
Fogyasztás össz: 5,4l/100
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!