Hogyan szerezzem meg a jogosítványt?
Figyelt kérdés
Most nyáron elszeretném kezdeni a jogsi szerzést, de nem tudom, hogy hogyna is kezdjek hozzá. Van mar kresz könyvem meg minden és tanulgatom, de nagyon sok. Mit tegyek az után, ha megtanultam az egészet? Menjek el egy ilyen kresz vizsgára és utána az elsősegélynyújtás vagy mit xD és az után meg gyakoroljam a vezetést? Én ehhez nem értek ezért normális válaszokat kérnék szépen. :)
Ja és 17 éves vagyok ha ez számít ebben.
2014. júl. 14. 17:58
1/1 anonim válasza:
Először is keresel egy autósiskolát a környéken. Felhívod őket vagy betipegsz és megkérdezed mennyibe kerül a komplett jogosítvány megszerzése. Ha megvan a zseton, már indulhatsz is. KRESZ, elsősegély stb. ha megvan, már mehetsz is vezetni, ha az is megvan mehetsz vizsgázni vezetésből. Aztán ha minden megvan kapsz egy szép új jogosítványt és már legálisan vezetheted az autód vagy másét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!