Segédmotor tuning rendőri beavatkozás?
Figyelt kérdés
Szeretném hogy a motorom sebessége egy kicsivel nagyobb legyen, durván 15km/h-al. Tervezek rárakni egy V rezó kipufogót és a hengert is felfúrnám vagy kicserélném 60-asra... Ha a zsaru valami gyanusat vesz észre és elküld KPM-es futópadmérésre és kiderül, hogy 60-as azért mit kapok? Vagy még 60-asnál nem is nagyon intézkednek, mert abból se lehet Harley?2014. júl. 11. 19:34
11/17 A kérdező kommentje:
Nem úgy van, hogy elveszi/lefoglalja a motort és azonnal elviszi KPM-re? Én úgy hallottam, hogy ez így működik, de javítsatok ki ha mégse!
2014. júl. 12. 23:41
12/17 anonim válasza:
Engem már küldtek :)
Mondja hogy 3 héten belül vidd be a papírt amit kaptál.
Van amelyik olyan roha.dék hogy leragasztja a hengert egy szalaggal lene tudd venni...
De akkor gyors blokkcsere és kész.
13/17 A kérdező kommentje:
De ha leragasztja és te a blokkot kicseréled ugyanott vagy hisz a másik blokk hengerén meg nincs matrica!
2014. júl. 13. 14:47
14/17 anonim válasza:
Nekem nem ragasztotta le szóval nemtudom :D
15/17 A kérdező kommentje:
Akkor ha kicserélem vagy felfúrom a hengerem 60-asra és esetleg elküld KPM-re a rezó miatti gyanuval akkor kapok egy kis határidőt (1-2hét), addig visszarakhatom az 50-es hengert otthon gyors... És mehet is vizsgára amin sikeresen átmegy mivel 50ccm... Így van akkor?
2014. júl. 13. 21:07
16/17 anonim válasza:
Mit agódsz mész 60-as hengerel,már itt irták ha látsz rendőrt akkor lassaban mész és Ennyi!
17/17 petizacc válasza:
Basszus 10 köbcentin parázol! :D Ha még valami 250-es robogót akarnál segédmotorként használni, de 10 köbcenti?! Ugyanmár... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!