Granitis kérdése:
Yamaha DT 50 R (2007) be bele lehet e rakni mondjuk egy yamaha DT 125 R vagy egy 125 XT motort?
Figyelt kérdés
Szeretem a kis DTmet csak kicsit gyengéne katlálom ezért gondolkoztam ebben a cserében vagy még gondolkodtam egy 80as hengerben+ sport rezonátor+dob de nem tudom hogy olyat honnan szerezzek mivel még egyetlen motoromat sem "tuningoltam" így nem tudom honnan érdemes bele beszerezni ezeket a kellékeket2014. júl. 10. 21:28
1/2 anonim válasza:
Belel lehet tenni nagyobb motrot tudtommal de sajnos akkor legalisan nem igen fogod hasznalni! Ha nagyobb motrot teszel bele akko hutot karburatort kipufogot mindent ki kell cserelni nagyobbra! Nem vagyok profi ezen a teren ezert csak azt tudom mondani amiket nekem is tanacsoltak!
2/2 A kérdező kommentje:
A1-re van jogsim tehát vezethetek 125CCt csak annak a kis DT-nek olyan szép a kialakítáa és nagyon erős alkatrészekből van összerakva
2014. júl. 11. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!