Ez normális, hogy a Cooler ott van? És lehet vele városba menni így?
Nem normális, hogy ott van, de ha egyszer nem talált jobb helyet neki? Persze segítene, ha a lökhárítót is kivágná, hogy jobban áramoljon a levegő.
És miért ne lehetne a városbaN menni vele? Te mindennap meghúzod a lökhárítót az autódon?
Hát elég necces szerintem, egyből szemet szúr a rendőnek, és ha nem teljesen dilettáns, hamar következtethet rá, hogy itt nem a gyári teljesítmény üzemel, akkor pedig van esély hogy rendkívüli KPM vizsgára küld, az meg már a szopás kategória...
mellesleg szerintem nem túl szép megoldás, bár lehet direkt így dizájnolták, vannak akik szerint menő pl. a lámpa helyére tett direktszűrő, stb...
sőt...EU szabványok szerint semmi olyan nem lehet az autón, ami gyalogos gázolás esetén a gylogos testi épségét még jobban veszélyzeteti.
Nekünk az L200-ra nem engedtek utólagos gallytörőt tenni...
Múlt héten láttam otthon egy Civic-et valami ba xom nagy intercoolerrel az elején ( a helyszínre már nem emlékszem, vagy M3 vagy M0). A gyalogos még csak csak.. de ha a szembe jövő billencsről lehullik fél marok sóder,és abból csak kettőt találja a hűtőt..ott a ménes elszalad xD
Tudom ez nem válasz a kérdésre, de nem, nem lehet így közlekedni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!