Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csippptunnning egy kisdízelbe?

Csippptunnning egy kisdízelbe?

Figyelt kérdés
2013 vw jetta 1.6 crtdi motort lenne értelme chipptuningal megáldani? Sok teljesítmény adatokat mutató weboldalon 105/250 (lóerő/nM) - ről 130/310 és ilyesmi teljesítménynövekedéseket írnak. Kérdezem: Megérné? Tartósság? Észrevehetőség? Megbízhatóság? és természetesen hogy valós-e egyáltalán?

2014. júl. 11. 19:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Köszönöm szépen" a rágalmazást, így ismeretlenül is!

Ha lefotózom az autót, azzal semmire nem mész, mert az állapota alapján nem mondod meg hogy ennyit futott. Ha kereskedőnek eladnám és visszatekerné az órát mondjuk 180.000 környékére, rendesen, tehát az ECU-ban is átütve, meg nem mondod hogy nem valós. Boldogan benyelnéd, hogy egy 180.000km-t futott autót vennél.

Ha a km-számlálót fotóznám, akkor meg azzal is meg lennék gyanúsítva hogy csaló is vagyok és fotshopoltam.

De tessék, itt van egy printscrren a myopelservice-hu-ról az autóm szervíztörténetéből: [link]

Mint láthatod 2011-ben tartott 650.000km-nél.

De ha már itt tartunk, erre is ráfoghatod, hogy úgy vágtam össze a képet.

Ne haragudj, de nem fogom csak a te kedvedért most szombaton délelőtt jegyzővel, ügyvéddel hitelesíttetni. Higgy azt, amit jónak látsz...

2014. júl. 12. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
A nyakamat teszem rá, hogy bármelyik autó elmegy 400.000 kilómétert kisebb gondokkal, a 20 éves Swifttől megkezdve a 2014-es Jettáig bármelyik, bármilyen márkájú autó. Előfordulhat olyan, hogy valamelyik tulaj nem túl kimélően használja az autót, vagy van olyan autó is, ami nem a legjobban sikerült a gyárban, igy lehet kell majd rá költeni, de tuti, hogy mindegyik elmegy ennyit, sőt jóval többet. Ezt tapasztalataim alapján mondom.
2014. júl. 12. 14:14
 13/13 anonim ***** válasza:

en lattam eloben, nemet behozott 1.7 Cdti Opel 650000+ Km. poccre indult.

a minden auto 400 at ra, nem tennem a nyakam!

bar nem auto, de ma volt itt 1 3 honapos euro 6 os volvo 460, es ugy indult, mint a 20 eves tds izzitas nelkul! kerdem a gyereket ez mi? azt mondta par napja ilyen nehezen indul, 3 honapos!

2014. júl. 12. 23:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!