Tinálatok nem volt ez?
Most tanulok vezetni és tegnap volt az első városi forgalmam és hát az volt,hogy ugye evannak a sávok és amikor megyek mindig félek, hogy átlog a kocsi a másik sávba és félek,hogy bele megyek valakibe szemből vagy nem tudom...
Nálatok nem volt ilyen félelem?
Szembőőőől? Hát egyrészt a sáv jobb szélén, esetleg közepén illik autózni, nem a balon. A kocsi bal oldalát kezdőként is könnyebben tudod kontrollálni, hiszen ott ülsz. Inkább a jobb oldal szokott gond lenni, mert még nem érzed a kocsi kiterjedését, s nem érzed a sáv szélét.
De első alkalommal mit vársz. Azért vagy tanuló, hogy ezeket megismerd, megszokd.
Igen, igy volt, pedig nem először vezettem, de mikor városban szűk utcákban voltam, már fékeztem, hogy nem férünk el két autó között. Aztán kiderült, hogy még mindkét ajtót kinyithattam volna, annyi hely volt.
És nem éreztem rendesen azt sem, hogy hol megy a jobb-első kerék, volt, hogy már azt hittem, hogy az útszéli csikor már átléptem, és mindjárt az árokba leszek, aztán benéztem a jobb tükörbe, és láttam, hogy 1 méterrel még beljebb vagyok :o
Mára ez már nem probléma semmilyen méretű autóban, megszoktam, hogy csal a szemünk.
felenk eleg keskeny meg a fout is, alom lenne akkora hej amit itt irkalnak, raadasul utszele katyus...
volt, amugy ja, megszokod majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!