Mitőlfogyaszt ilyen sokat a kocsim?
Figyelt kérdés
Fiat Punto 1.2 hlx 2001-es, a kocsi hengerfejes volt mára készült el, de a fogyasztás továbbra is maradt a régi faluban kocsikázgatok vele, (lámpák nincsenek), és 12fölött eszik meg ugrál össze vissza a műszerfalon az átlag fogyasztása a legmagasabb eddig 18,8liter volt amire felment ma országúton 100km/h-val mentem, akkor de inkább alatta. Szerintetek mi okozhatja a problémat? jó lenne meg tudni mert nagyon sok ez így.. amikor ennek 6-7literrel elkéne mennie átlagban.. :S2014. júl. 9. 22:49
11/17 anonim válasza:
Ezen a Punton nincs még pillanatnyi fogyasztásmérő, csak átlag. :)
12/17 pitykejazmin válasza:
az amit latsz az azt jelenti,hogy hany km tudsz elmenni 1 liter benzinnel. Azaz 18.8 km mesz 1 literrel.ha pontos adatot szeretnel le kell nullaznod mert egy idő után már nem mér pontosan.a nullazas úgy történik,hogy ráálítod az átlag fogyasztásra És addíg nyomod az allito gombját míg csak szaggatott vonalat nem mutat.innentől nincs mas dolgod csak menni vele.be fog allni szepen.nekem 22 és 25 között szokott lenni.az ,kb 5.5. Liter.nem lessz vele gond.üdv
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a pozitív válaszokat!
Utolsó: Akkor azt jelenti, hogy országúton elmegy 5,5literrel, ha ez így van akkor minden rendben van a kocsival. :)
2014. júl. 10. 22:45
14/17 A kérdező kommentje:
Most reggel mentem vele egyet a faluban 14.4km/L-re állt be, az az 7liter akkor a fogyasztása, de gondolom ez az érték még mehet majd feljebb is, csak hideg indításra többet fogyaszt, de már azért ez az érték is korrektnek tűnik. :)
2014. júl. 11. 09:15
15/17 pitykejazmin válasza:
Termeszetesen.80-90 es tempoval merd.sok mindentől függ gyertyacsere légszűrő egy kis innyektor tisztíto folyadek. Van egy olasz emberke aki tölt fel videókat szerelésekről.ha jol emlekszem azt nezd meg youtubon.ezt üsd be -ilpuntocione.ha nem jön be irj elküldom a linket.
16/17 A kérdező kommentje:
Rendben, utánanézek, köszönöm! :)
2014. júl. 11. 17:26
17/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találtam meg. Tudsz küldeni egy linket? Köszönöm. :)
2014. júl. 11. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!