Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kocsim motorháztetőjét,...

A kocsim motorháztetőjét, tető lehet más színű mint a kocsi?

Figyelt kérdés
A lényeg az,hogy a tetőt és a motorháztetőt leszeretném karbon fóliázni.Kell hozzá bármiféle engedély vagy csak megcsinálom és kész minden?
2014. júl. 8. 13:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem kértem semmilyen engedélyt, a motorháztető van csak fóliázva de azért nem szólt a rendőr 3x állítottak meg itt Baranyában. Őszinte leszek, gőzöm sincs mi a válasz a kérdésedre.
2014. júl. 8. 13:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Te is karbon fóliáztad?:)Énis a motorháztetőt szeretném meg a tetőt:)Bocsi,hogy off,de mennyi volt a motorháztetőd fóliázása?Vagy ha te csináltad a fólia ára?
2014. júl. 8. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:

VW Polo-nak volt egyszer egy Harlequine változata. Azon mindig is gondolkoztam, hogy vajon a forgalmiba milyen színt írnának be...

[link]

De van ilyen... gyárilag is

2014. júl. 8. 14:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Lol:DHát befosok...Nekem egy 1es Puntom van és metál kék,de pattogzik fel a festék a tetőröl és tuning meg szépség párti vagyok,tehát akkor inkább karbon,mint újra festessem jó pénzért és újra felpattogjon...De ha már a tető is karbon legyen a motorháztető is:)
2014. júl. 8. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
A haverom vette a racing bazárból egy tízesért, a tetőt is leakarta fóliázni aztán meggondolta magát, utána rábeszélt hogy nekem mindenképp kéne az a fólia a motorháztetőmre. 4 ezerbe odaadta és fel is rakta. Ilyen Polom van mint amit a 3. belinkelt. Ennyit tudok mondani :)
2014. júl. 8. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Az autó felszínének minimum 70%-nak olyan színűnek kell lennie, mint ami a forgalmiba be van jegyezve.
2014. júl. 8. 14:57
 7/9 anonim ***** válasza:

hivatalosan 2 fele megnevezes van

1/harom elem lehet mas szinu

Vagy

2/ az auto feluletenek 30%-a

2014. júl. 8. 15:06
 8/9 Beviz Elek ***** válasza:

A jogi részét leírták.

Ár: fóliázó cég neten 30at ír motorháztetőre (jó minőségű fóliával)

Én oracle (matt fekete) fóliát tettem fel, 4500ft-ért otthon

2014. júl. 8. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:
itt valami nagy tuning készül....
2014. júl. 8. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!