A kocsim tankjára 5-7 litert ír a könyv tartaléknak. Most mitől függ, hogy melyik?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 19:46
1/9 anonim válasza:
Hogyan lötyög, milyen szögben áll az autó, hogyan tették be a tankot, hogyan áll a Hold, mennyi az egyéb anyag a tankban, milyen tiszta a motor...
3/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy melyik. Azt írja a könyv, hogy 5 és 7 liter között. Vagyis ha már csak öt liter van a tankban, mindenképpen be kell villannia az üzemanyagszint lámpának, és ha 7 liternél több van benne, akkor nem szabad jeleznie.
De ha gondolod, állítsd tökéletesen vízszintbe az autót, amikor már csak kevés van benne, de még nem világít, indítsd be, aztán ha kivillant, ereszd le a maradékot a tankból, és mérd le.
4/9 A kérdező kommentje:
Mikor először kivillant mentem még 60km-t. Utána teletank, hogy már folyt ki. 44,06 litert tankoltam a 47 literes tankba. Tehát a 7 literhez van közelebb.
2014. júl. 6. 20:36
5/9 anonim válasza:
azt se állíthatod h 47l es tank, mert még a gyári meghatározás is kb vel irja...szóval +-2l benne van...
6/9 anonim válasza:
Ha sokáig szórakozol, akkor a papíron 47 literes tankba, bele tudsz tenni 52-57 liter benzint is, mert a gyári adatokban nem szerepel a tágulási tér, amit nagy ügyességgel (de még nagyobb hülyeséggel) meg lehet tölteni, hogy aztán pár liter üzemanyag az úton kössön ki amikor elindulsz.
7/9 A kérdező kommentje:
Ez a módszer tudtommal csak VW csoportos autókon működik. Ott is csak akkor ha külön kinyitod a tágulót.
2014. júl. 6. 21:53
9/9 A kérdező kommentje:
Erről beszéltem.. :D
Nekem nincs pöcök amivel nyitni lehetne.
2014. júl. 6. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!