Létezik olyan könyv, ami a motorok működéséről szól (bővebben lent)?
Hy!
a youtube oldalon van egy csomó videó hogy hogy kapják szét meg össze egyes tipusokoat.Sőt mék komplett motorszerelési anyagok is vannak fent csak találni kell.
A másik meg ,kinézel egy típust és keresel hozzá javítási kézikönyvet ,valami egyszerűbbnél kezdheted pl zsiguli szerelési kézikönyvvel,abban minden le van írva.
Egyszerűen csak érteni szeretném, amikor a hozzáértő barátaim, ilyenekről beszélgetnek.
Állat ez a Ladás könyv. Nekünk is volt ilyen kocsink... :D
Ez amúgy szériatartozék volt minden eladott Ladához?
Ternai Zoltán - A gépkocsi. Kicsit régi darab, ezért mondjuk közvetlen befecskendezés nincs benne, de a lényeg igen, sok ábrával. Börzén be lehet szerezni olcsón, szerintem könyvtárban is fellelhető. Neten még nem láttam, persze, lehet, hogy fent van.
A motorkerékpár című műve biztosan fellelhető a neten, abban is van ábra, leírás, de az inkább a motorkerékpárok megoldásaira koncentrál.
Motoros könyv....Milyet szeretnél? Én tudok egy nagyon jó etz250-es szerelő könyvet ha érdekel.
EZt MZ-zés csoporton belül osztogatják néha ,ez nagyon jó könyv hozzá.
data.hu/get/6618660/mz_etz_250_szerelA-sik_kA-zi_kA-nyvszerelesi_kk.jpg.zip
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!