Morfusz kérdése:
Szereztem egy,1968 Shelby GT 500 ast . De elég rósz az állapota! Működik de néha le fulad, a váltó beragad . Na meg a belseje sem a legjobb, meg egy festés is rá férne . És meg érné rá költeni?
Figyelt kérdés
Valaki meg tudná mondani , hógy hól lehetne meg csináltatni ? Vagy is fel újítani . Mert edig nem találtam olyan auto szerelőt ahol eszt el válalnák . Mert szeretnék festés , meg belső kárpitozást .2014. júl. 5. 18:15
1/6 anonim válasza:
Dobj fel rola par kepet hogy lassuk mennyire rosz az allapota s akkor lehet tudok ajanlani valakit..
2/6 A kérdező kommentje:
Bocs , de nem tudók ide képet fel rakni
2014. júl. 5. 18:37
3/6 anonim válasza:
Tudlak sajnálni! :) :) :)
Ha eladni akarod akkor nem éri meg,ha meg saját magadnak akarod megcsinálni akkor minden forintot megfér szerintem!
De ha ennyire nem értesz hozzá lehet hogy túl kéne inkább adnod rajta.
Itt nézelődj körbe.Sok sikert hozzá!Azért irigykedem :)
4/6 anonim válasza:
Milyen meglepő, hogy nem tudsz képet feltenni. Mondjuk az is csoda, hogy sikerült regisztrálnod ide, mert a helyesírásod alapján maximum talicskát birtokolsz, nem egy GT 500-at. :)
5/6 anonim válasza:
Ne ide tegyél fel képet, mert ide nem lehet. Tedd fel valami megosztó oldalra (kepfeltoltes, kephost) csak ne a fészbúk oldaladra, aztán linkeld!
Egyébként TDman-nál a pont!
:D
6/6 anonim válasza:
Hát elég rósz lehet a helyzeted, hogy egy rózsda bógját akarsz megcsínálni. Nem ér pénzt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!