Tupaccc kérdése:
1.4 TDI kategóriában szerintetek ebből a háromból melyik a legjobb döntés – Fabia, Fabia Combi, vagy Polo?
Figyelt kérdés
Tudom 3henger, és a vele járó dolgokat. Én csak egy olcsó használt kocsit szeretnék, alacsony fogyasztással melóba járásra. Combi Fabia kicsit azért érdekelne, mert munkahelyemen rendszeresen dobálnak ki törött raklapokat, amikből ha napi 1-2-t el tudnák vinni, azért évvégi fűtésre lenne egy egész jó gyűjteményem :-D Viszont valamivel nehezebb, így gondolom a fogyasztása is valamivel magasabb. Egy ilyen gyenge motornál gondolom minden egyes gramm számít.
Polo kicsit meglep, hogy a Fabianal olcsóbban megy, pedig a VW kocsik mindig drágábbak szoktak lenni a Skoda-nál.
2014. júl. 2. 10:47
1/2 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, azt a típust vedd meg, amelyikből kifogsz egy jobb ajánlatot... a Poloban valamivel jobb az anyagok minősége az utastérben, de nem sokkal, és egy fokkal igényesebben van összeszerelve. Mindenesetre szerintem egyszerűbb dolgod lesz akkor, ha nem szűkítesz típusra.
2/2 anonim válasza:
Hát poloba egy negyed raklap se fér be. Akkora hely van benne hogy normál ember bele szorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!