Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy fiatal férfi (24 éves) Suzuki Swift tulajdonos?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre hogy a régi swiftet jobban idősek használják, én fiataloknál nem nagyon láttam.

Kell idén egy autó és nem tudom hogy beérjem e egy swifttel vagy vegyek vmi kevésbé fapadosat.

A fenntartási költség is számít, viszont autómániás vagyok úgyhogy jó lenne egy szebb kocsi.

2014. júl. 3. 20:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
7-es: van elképzelésem hogy mit vegyek, csak az az autó drágább a swiftnél.
2014. júl. 4. 20:40
 12/17 anonim válasza:

Swift az egyik legjobb választás!!

És hogy idősebbek használják??? Ez olcsó kategória - így tökéletesen megfelel azoknak is, akik nem mennek évente annyit, ha pedig így is gond van akkor kis pénzből megoldható.

A mai fiataloknál rohadt fontos a presztízs.

Inkább beleölik az összes megtakarított pénzüket egy nagy, szép, dögös, csajozó verdába - utána még fél évig nem mennek sehova, mert kellene egy új gumiszett.....majd 4 hónapig megint állnak, mert elromlott valami.....

Ha meg anyuci-apuci tolja a seggük alá??? Én azt nem tudom tisztelni. Már azért se, mert nem lesz értéke az adott embernek. Szép, jó, vigyáz rá - de nem lesz tényleges értéke számára.

Sok 17-18 évesnek is swiftje van, ergo miért lenne gond ha 24 évesen is swifted lenne???

Én a múlt hét szombaton mentem le Velencére.

7db ezüst, 3 ajtós swift jött szembe.....

2-be nő, 5-be férfi ült....

1 nő volt ~ 30-as, a másik 50 fölött.....de az összes férfi 50 fölött volt.

ÉS?????

Egy kis mások szerint "gányolás" és rögtön nem "tömeg"kocsiba ülök be.....és rögtön nem gondolják hogy 50-60 éves ül benne:-))

(már ha érdekelne:-))) de a sok megmondó embert úgy se tudod kikerülni. Egyszerűen csak szard le őket.

Aki meg azt hiszi, hogy bármilyen járművel lehet csajozni??? Annak még nem volt komoly kapcsolata:-))))

Te erre azt mondanád, hogy 60 éves ül benne???

[link]

2014. júl. 6. 18:36
 13/17 A kérdező kommentje:

Amit linkeltél az egy sufnituningos szutyok.

Ha egy autót szépnek mondok akkor az gyárilag is szép.

2014. júl. 6. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi a fene az a belinkelt szutyok? Kérdező, nehogy ilyen legyen a tied is. :)

Én annyit tennék hozzá, hogy bátran vegyél Swift-et, ha lehetőséged van rá, minél fiatalabbat (a 98 utániak már masszívabb karosszériások), és Sedant. Egyrészt több a hely benne, ha pakolni kell, szerintem szebb is, és egy nagyon fontos dolog: jobb a futóműve. A sedan-okban ugyanis hátul stabilizátor rúd van, tehát kanyarokban sokkal kezelhetőbb a kocsi.

2014. júl. 6. 21:52
 15/17 Napkiraly ***** válasza:
12-es: az nagyon tescos. Eladhatatlan, ránézésre szét van hajtva
2014. júl. 6. 21:57
 16/17 A kérdező kommentje:

Ha Swiftet veszek akkor csakis 1.0, 5 ajtóval.

A lényeg hogy utána amint tehetem, lecserélem egy jobbra.

2014. júl. 6. 22:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
12-es! Ez az ócska sufnituning kategória amiben általában csicskák ülnek és nyomatják a tuc-tucc zenét amikor ki sem látszanak az autóból.
2014. júl. 6. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!