Mi a véleményetek arról ha egy fiatal férfi (24 éves) Suzuki Swift tulajdonos?
Úgy vettem észre hogy a régi swiftet jobban idősek használják, én fiataloknál nem nagyon láttam.
Kell idén egy autó és nem tudom hogy beérjem e egy swifttel vagy vegyek vmi kevésbé fapadosat.
A fenntartási költség is számít, viszont autómániás vagyok úgyhogy jó lenne egy szebb kocsi.
En szemely szerint nem szeretem a regi swiftet...
Meg mondom mi miatt: nekem tul fapados, de egy teny iszonyu megbizhato auto ami elvisz a-bol b-be es az alkatresz ara verhetetlen...
A fogyasztasa is eleg jo, es az 1.3-as mar dinamikusnak is mondhato...
"Mi a véleményetek arról ha egy fiatal férfi (24 éves) Suzuki Swift tulajdonos?"
Nincs véleményem ilyesmiről, úgy általában nem érdekel ki mivel jár. A saját dolgommal törődöm.
"Úgy vettem észre hogy a régi swiftet jobban idősek használják, én fiataloknál nem nagyon láttam. "
Szerintem ez leginkább nyagi helyzettől és nem kortól függ.
"Kell idén egy autó és nem tudom hogy beérjem e egy swifttel vagy vegyek vmi kevésbé fapadosat.
A fenntartási költség is számít"
Ha telik jobbra/drágábbra vegyél, ha nem telik ne vegyél.
" viszont autómániás vagyok úgyhogy jó lenne egy szebb kocsi."
Autómániás vagy, de elképzelésed sincs mit vegyél és itt várod kérdésedre a választ. Amíg nem tudod, addig szerintem vegyél - lélegzetet, mert az tényleg kell. Az új autódhoz - bármi is lészen a jövőben - sok sok balesetmentes kilómétert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!