Audi a4 quattro 1.8t tapasztalatok?
Évjáratot nem írtál így bátorokodom véleményezni a miénket :D
Nekem '96-os benzines 1.6 van, még nincs forgalomban de már a környéken járok vele.
Eszméletlenül szeretem, nagyon kényelmes, 7 Liter a fogyasztás átlagban, és a fenntartása sem sok, mivel 1595 köbcenti.
Tágas belülről, és nagy a csomagtere. Az egyetlen amit elrontottak, hogy a csomagtérajtónál kicsi a hely, szóval ha mélyládát akarsz berakni (valami bikábbat) akkor te is hajtsd le az ülést és úgy tedd be hátulról :D
Ami a szervízköltséget illeti, amit eddig cserélni kellett benne (Holland ismerős volt a gazdája, régi barát) az előző tulaja szerint 2 lengőkar (bontottan darabja 2500), és nállam is 1-et.
Ennyi volt össz vissz.
Havernak van 1.8T, mikor kipróbáltam, érezhető a változás, hogy 150 Lóerő, nem pedig 101.
Dinamikusabban lehet hajtani, és a fogyasztás is kevesebb mivel nem erőlködik annyira a motor.
Neki viszont 1 lengőkar és egy féltengelycsukló cserés volt.
A kötelezőkön kívül (olaj, olajszűrő, vez.mű szíj) ennyi volt.
Most 303ezer km van az enyémben, és hogy a szerelő szavaival éljek, azt mondta, úgy jár a motorja mint az óramű, biztos nem mondaná meg hogy ennyi van benne.
Szóval ha megvan, vigyázz rá, időben cseréld a cserélhetőket, az olaj a lelke a motornak.
Ha megbecsülöd, ő is megbecsül téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!