Audi A8 4.2 V8 hajtásproblema? 2004
Vettem egy joszagot 123e kilometterel. Kifogastalan. A hangja is, meg az egesz ahogy van. Az eloso nap kijott egy "Service" felirat. Gyorsan elmentem megnezetni hogy mi van. Semmi. Minden maximalisan rendben csak a szerelo az elozo szerviznel nem csinalta meg a "visszaallitast". Tehat a szamitogepben nincs hiba.
Tehat a gond: piros lampa, elindulas egy kicsit(!) agreszivabban 30% gazzal, kanyarodva bugo hang jon ki a nemtommhonnan. Ha nem kanyarodok akkor is. Ha nem elindulasrol van szo es mar gurul az auto akkor gond egy szal sem. Felszant mindent. Az meg sem fordult meg a fejemben hogy padlo gazt nyojak elindulasnal mert parazok hogy kiesik alolam. Otlet mielott szerviz...? Mar most hulyen erzem magam hogy mit mondok a szerelonek.... :)
Ugye már ez Quattro.
Én a Differenciálmű körül keresném a hibát, valszeg az egyik csapágy keményen kivan kopva, az adhatja a búgó hangot.
Vizsgáltasd meg a difit, és meglátod hogy ott a hiba,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!