Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW M3 E92 vagy Nissan GTR...

BMW M3 E92 vagy Nissan GTR (black ed. ), melyiket vennétek, miért?

Figyelt kérdés

mindkettő 1 éves, árban közel azonos.

Esetemben 2. autónak, azaz nem napi használatban lenne, mindkettőnek sok problémái vannak, ezekkel tisztában vagyok illetve, hogy a szerviz sem épp olcsó mulatság.

Külföldön élek itt mindkettő igen népszerű, hallottam mindkettőt közelről (nálam ez az első szempont), ültem is bennük, vezettem is, de nem tudok dönteni :(

2014. jún. 28. 16:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Te vezetted mindkettőt, legalábbis azt állítod. Ennek ellenére megkérdezed itt a sok sügeret, akik még csak fényképen láttak ilyet. :) Ha nem tudsz dönteni, jöhet az ecpeckimehecc. :)
2014. jún. 30. 14:41
 22/23 anonim ***** válasza:

"100 ezer alatt úgy megragad mintha muszáj lenne neki."

Igen, mert ez a motor különleges igénylést (úgy hivják, hogy olajcsere) igényel, amit a magyar tulajok nem hajlandóak megadni az autónak.

2014. jún. 30. 18:59
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, végül M3 lett.
2014. júl. 19. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!