BMW M3 E92 vagy Nissan GTR (black ed. ), melyiket vennétek, miért?
mindkettő 1 éves, árban közel azonos.
Esetemben 2. autónak, azaz nem napi használatban lenne, mindkettőnek sok problémái vannak, ezekkel tisztában vagyok illetve, hogy a szerviz sem épp olcsó mulatság.
Külföldön élek itt mindkettő igen népszerű, hallottam mindkettőt közelről (nálam ez az első szempont), ültem is bennük, vezettem is, de nem tudok dönteni :(
Ket teljesen eltero autot neztel ki.
En az M3at vennem, de en elfogult vagyok. GT-Rt mondjuk meg nem vezettem, de nekem nem tetszik sem kivlulrol sem belulrol.
Az persze, 900 loero :)
Aztan ket kemenyebb kigyorsitas utan dobhatod a kukaba a valtot, esetleg ha nincs szerencsed a motort is.
szerinted minek találták ki hozzá az erősített hajtásláncot?
gyárilag 650 lóerő a nismo változat.
Autoskartya szinvonalon akartok beszelgetni? :)
Persze, sok mindent meg lehet oldani, csak jo par milliot ra kell kolteni, es akkor is szethullik elobb-utobb, kerdezz meg egy par GT-R tulajt.
Az M3-nak ezzel szemben komolyabb gondja nincs, kiforott, megbizhato konstrukcio, nyilvan nem arra jo hogy 900 lovas autoskartyas tuningot csinaljon belole az ember, de nem is irta a kerdezo hogy olyat keres.
420Le meg boven sok utcara. a vezetese meg feler egy orgazmussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!