Ha autót vennétek, Nissan Almera vagy Honda Civic? Mindkettőt 700e-ért adják.
Tök mindegy mi van a km órában .Ezek már 10-15 éves autók.Nagyobb valószínűséggel az lenne a kamu ha csak 150 ezer km van benne.A 250.00 km teljesen normális ha tényleg annyi van benne.
Amúgy meg állapotot kell nézni nem km futást főleg az ilyen idős autóknál.Mert inkább vennék meg egy jó állapotú sokat futott autót .Mint egy óra szerint keveset futott széthajtott xart!
Lehet, hogy igazad van, bár én nem vagyok nagy autó szakértő, de én is nézem az autó küllemét. Nekem egy átlagos állapotú öreg Micrám van, de megszívtam vele, mert már kb.2 éve keresik a hibáját és még mindig nem jó, úgyhogy eladom. Ezért is érdeklődöm ezen az oldalon 1-2 dolog felől.
Köszönöm
A japán jó döntés.
Nekem Civic-em van és a páromnak is. Mi Honda familia vagyunk, szeretjük nagyon.
A fogyasztása nem kevés, honda betegség a rohadó sárvédőívek. Korához képest (96-os) drágának mondanám. A motorját max az olajhiány nyírhatja ki. Nekünk ennyi idősen 170 és 190e km van benne, a 250e km sokallom.
Játszós, csajozós, raccingolós és rohangálós autónak ideális, családinak már nem.
Én az enyimet most szeretném eladni és egy tágasabb, felszereltebb, kényelmesebb, családibb autót vennék (de maradnék a márkánál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!