Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen első dízel autó?

Milyen első dízel autó?

Figyelt kérdés
600-700ig kb. Dizelben gondolkodom a fogyasztás miatt. Eddig b5 Passat volt a kisrmelt, csak a futóműje miatt felejtős. Aztán jön a Mercedes w124 250d, vagy van meg Opel b Vectra 1.7td isuzj motorral. Egyedul az Opel ami belülről kicsit egyszerűnek tunik es tul hétköznapi. Olyan autot szeretnék ami stílusos, netan egy szep felnivel jol mutat, de nem kell gondolni egy sufni tuning szarra. Olyan autot szeretnek, amiben jol érzem magam. Kitűnik egy picit a hétköznapi világból, de mégsem kirívó. Most egy w123 300d Mercedest hajtok. Ez megfelelne ha 20evvel,fiatalabb lenne es 4litetrel kevesebbet enne :D ötletek?

2014. jún. 27. 02:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Toyota Carina szívó dízellel.
2014. jún. 28. 16:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha döntően városban használnád, én egy kisebb benzinest vennék. Ha ragaszkodsz a dízelhez, akkor az általad felsoroltakból én a B Vectrát venném.

Javasolnám még a Ford Focust, Volvo V40/S40-est, Mazda 626-ost/323-ast, Opel Astra G-t, Vw Golf III-ast. Ezek döntő többsége párszor körbefutkározta már a Földet. Ha elfeljted a stílust és nincs bajod a franciákkal, a legjobb vétel a Renault Thalia, rengeteg megkímélt, szervízkönyves példány akad fent a hahu hálóján ezért az összegért.

2014. jún. 29. 02:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagy gyűjtsél még hozzá. :) Én is így voltam, de inkább vártam még egy évet és egy E46 330D lett. Megvan 6 éve, eddig lekopogom semmi gond és fenntartani sem olyan mint ahogy a pletykákban hallani, ha rendesen törődve van vele nincs semmi baja.
2014. jún. 29. 22:31
 14/16 A kérdező kommentje:
A Mitsubishi galant (1997-2003) egész szep autó. Erdekelne a megbízhatósága, alkatrész árai, stb.. A Volvo s40et neztem mar, nem sok tapasztalotam van róla, ugyanugy kíváncsi lennék ra mint a galantra :) benzinesekbol meg ami ugy van, Opel tigra, vagy ford puma.
2014. jún. 30. 13:26
 15/16 gall69 ***** válasza:
Szia!A Galantok mind nagyon megbízhatóak, de az alkatrészük az drágább az átlagnál, igaz ritkábban is kell cserélni.( [link] A "kisvolvóban"(S40) Ford motor van, ha jól tudom. Szerintem rizikó. Akkor inkább a V70 -es Volvó. Tartósabb a Mercédeseknél.
2014. júl. 5. 14:51
 16/16 anonim ***** válasza:
A volvókban nincs ford motor. 2008 után mindkettőben peugeot motor van. Meg egy rakás másik autóban is. Már nem sokan gyártanak motorokat.
2014. júl. 5. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!