Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztalataitok szerint...

Tapasztalataitok szerint mennyitől kezdődik egy jó használt autó?

Figyelt kérdés
Kiszámoltam, decemberig 640 ezret tudnák félretenni, a barátom persze nem szeretné, ha beleadnék, de ő is segített már nekem, sőt a szülei is, szóval ez a minimum. Nagyon boldog lenne, ha már idén meg tudná venni magának, és ennél többet szerintem nem is nagyon szeretne rászánni. Valami olyasmit mondott, hogy max. 800-ig megy, és végül is azt is ki tudom még spórolni valahogy a félév alatt, de akkor nagyon-nagyon vissza kell fogni magunkat, és az meg nem tudom, megéri-e. Szerintetek? Nektek milyen első autótok volt? Meddig szolgált?
2014. jún. 26. 07:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jún. 26. 09:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Az útólsóval egyet értek de mint olvasható nincs több milliójuk új autóra. És szerintem még évi 10K-sem fognak menni vele.

Viszont én is a minnél fiatalabb márka mindegy elvet vallom.

2014. jún. 26. 09:51
 13/22 anonim ***** válasza:

Ennyiért nem kapsz 100.000 km alatti futásteljesítménnyel.

Én németet javasolnék, és gyűjts még kicsit, akkor tudsz venni egy jobb, Golf IV-t mondjuk

2014. jún. 26. 10:21
 14/22 anonim ***** válasza:

Extra költségekre meg számolj 200.000et.

Komplett vezérlés, összes olaj szőrű, plusz ez az biztos lesz rajta

2014. jún. 26. 10:23
 15/22 anonim ***** válasza:
esetleg egy suzuki ignist tudsz venni ennyiből, klímával is, de a 100 ezres futást felejtsd el, nem km-t veszünk hanem állapotot...
2014. jún. 26. 11:58
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk milliomosok.............. sőt. Hallottam már olyat is, hogy vki 300 ezerért vett, és lehet, hogy az olyan is, de azért azt ne mondd már, hogy 800 ezerért nem kapnánk 100ezer km alat.... a saját szememmel láttam...
2014. jún. 26. 12:03
 17/22 Beviz Elek ***** válasza:

miért kéred ki a véleményünket ha úgysem hallgatsz ránk?

nem fontos a km

milyen ipari hulladékot akarsz venni kevés km-rel 1m alatt?

2014. jún. 26. 12:13
 18/22 Beviz Elek ***** válasza:

a másik:

fontos hogy jól érezzétek magatokat a kocsiban, szeressétek a verdát

én 400ért vettem és 800ért sem adnám el, mert beleülök és boldog vagyok. szeretem minden centiméterét. kisüt a nap, kinyitom a napfénytetö, szól a zene, ülök a bör kagylóülésekben, nézem a csajokat a sötétîtett kocsiban, miközben duruzsol a sportdob.

adsz ingyen egy új opel astrát 0km-rel és körbepisálom majd felgyújtom

de csak mert rosszul êrzemmagam benne

2014. jún. 26. 12:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Beviz Elek.... nem neked írtam, de mindegy, teljesen fölcseszitek már az agyamat, le is törlöm a kérdést a pics@ba..
2014. jún. 26. 13:00
 20/22 anonim ***** válasza:

Nyugalom Kedves kérdező! :)

Ha jól láttam nézegettétek daewoo kalost é chevrolet aveot is. Én is első autó vásárlása előtt állok, és én is egy kaloson gondolkozom. Nem német, nem is japán, de megbízható autók. 800 ezerért simán kapsz 100e km-es példányt belőlük. Sokat látni belőlük 120ekm-rel is, ha azok is jó állapotúak, én azt is nyugodt szívvel venném meg. Olcsón fenntartható, alkatrész nem túl drága, nem új autó ugyan és nem is full extrás, de akkor sem kell tömegközlekedéssel kínlódni...

2014. jún. 26. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!