A Honda Civic sofőrökről mi a véleményetek?
Mit gondoltok róluk? Kort és nemet is írjatok:)
Én elsősorban tipikus hü.lyegyerek hullajelülteknek tartom őket, Ti?
Kíváncsi vagyok.
én meg az első válaszadóval értek egyet.
hogy miért?
Mert a vezetőn múlik. mert valaki a 70 lovas autójával is versenyezni akar, valaki pedig a 300lovas autóját is kolibritojással használja és 45tel megy városban. Ugyanez igaz a hondásokra is.
Tudok belőle idióta boyracereket de tudok 60 éves uriembert is, aki csak szimplán golfozni jár vele az összes táblát betartva. Az érdekesség hogy a boyracernek 90 az idős bácsinak meg a 160 lovas vti civicje van.
Legyetek szívesek és ne akarjatok velem vitába bocsátkozni arról, hogy miért kell általánosítani, miért kell párhuzamot vonni. NEM KELL, DE LEHET. Én meg teszem és kész. De ez egyébként meg már teljesen más témakör. Az én kérdésem nem erre vonatkozik.
Hogy irígykedem-e? :) nem, van olyan aki fél mellettem, de nagyon imponáló a kérdésed, köszi.:)
És igen, épp arra készülök hogy beszerezzek egy civic-et az ár/érték/minőség aránya miatt, és mert jobbra pillanatnyilag nincs pénzem.
sofőr vagy tulaj?
no mind1 sokszor egy és ugyanaz a két személy
hogy mit gondolok róluk?
hogy egy komolytalan játékautót vezetnek.
A Hondás társadalomnak sok rétegre tagolódik. Általában az autó típusa határolja el őket. Pl a jazzt egyértelműen nők vezetik. Az újabb accordot viszonylag jól kereső 30as férfiak. A civicnek is megvannak az évjárat szerinti főbb vásárlói. A 6 gent vezetik ötvenes bácsik(sedan) és 20 éves(hecsi) tehetősebb lurkók is. az 5gen és crx egyértelműen a fiatalok járműve. Persze vannak átmenetek, kivételek.
De ha neked az az elsődleges szempont h mit gondolnak rólam az emberek ha ebben vagy abban ülök akkor vegyél inkább golfot. A hondások között viszont van egy olyan összetartás ami semelyik másik márkánál nincs meg. Ez viszont elsősorban a fiataloknak köszönhető. Például elmegyek az ország másik felébe és jön velem szembe egy másik Honda alap az integetés, ha út mellett álló Hondát látok alap a megállás van-e gond? Tudok segíteni? Ha piros lámpánál mellém áll egy lurkó egy autóval aminek egyenesen álló H betű van az elején és meg volt az átintegetés akkor is alap a változó szelepvezérlés igénybevétele és nem a győzelem miatt. Csupán az érzés, egy közös sprint egy másik Hondával. Én nagyon nem bántam meg hogy Hondát vettem.
Végezetül annyit: Szombaton irány Kiskunlacháza és The Power of dreams
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!