A Honda Civic sofőrökről mi a véleményetek?
Mit gondoltok róluk? Kort és nemet is írjatok:)
Én elsősorban tipikus hü.lyegyerek hullajelülteknek tartom őket, Ti?
Kíváncsi vagyok.
Idióta válasz, és azt a bizonyos rokonodat idiótázd akire Én gondolok. Már ne is haragudj meg:)
Azért pont a honda civic, mert én erre vagyok kíváncsi.
Igen más autókkal is lehet állatkodni, de vannak bizonyos rétegautók.
pl.:
fullos bmwk audik >> toppmenedzserek autói
fullos sportkocsik >> playboyok autói
jaguár >> üzletmberek
bmw x6 >> maffia közeli vállalkozók (pl. kaszinó tulajdonosok)
Citroen Picasso, 7 semélyes autók, egyterűek >> nagycsaládosok
Cabriók >> karrierista nők
VW bogár >> retro mániások
suzuki >> kispénzű magyarok, akiknek csak az számít hogy olcsó legyen és guruljon
stb.
Igen, természetesen ezek mint általánosítások, de Én pont arra lennék kíváncsi, hogy a civic-ről milyen általánosítás jut az eszetekbe. :)
párom nem toppmenedzser,és mégis fullos audival jár...
(nem lopta/kapta/nyerte,hanem megdolgozott érte,összegyüjtötte rá a pénzt,van ilyen is)
egy civices ismerősöm van,nah ő megmutatta,hogy tud 200 felett mennei a kocsi...többet nem ülök be mellé,idióta:D
Hát nézd, azlrt vannak kivételek, van eg yhaverom akinek Audi A8-asa van de nem topmanager, semmi köze hozzá, egyszerűen imádja azt a típust.
Aztán én meg jaguár-mániás vagyok, pedig tanár vagyok.
Na a honda civicesekről pedig az a véleményem, hogy nem fedeztem még fel, hogy hülyeébbek vvagy több lenne belőlük mint más hülyegyerekből. Hidd el, suzukis baromból pont annyi van ....
nekem egyszer egy tuning Civic-es srác segített Cegléden a benzinkúton: elgörbült a motorom kulcsa, és ő egyenesítette ki... nélküle elég nagy bajban lettem volna...
másik sztori mikor szintén tuning Civic: egy kigyúrt részeg srác beintett egy elhaladó Civic-esnek a kocsma előtt, a Civic-es megállt, kiugrott belőle egy kb ugyanakkora kigyúrt sác, a másik izompacsirta meg elszaladt:D jót nevettünk
Persze, eggyértelmű, hogy nem minden Audi tuljadonos topmenedzser, ezt mint példaként írtam le:)
Köszönöm az eddigi válaszokat, vároma többit is:)
Én szerintem jó ízlése van annak aki Hondát vesz. A hondásokat a tuningőrültek közé sorolnám.
Én nem tartom őket hullajelölteknek azért mert szeretnek gyorsan menni, énis szeretek, az hogy te nem szeretsz az a te bajod:) vagy csak irigykedsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!