Csajok! Bejön nektek ha egy fiú crossmotorozik?
2014. jún. 25. 01:54
1/8 anonim válasza:
Ezzel nem lehet vagizni a városban, mert amúgy sem speed szóval... :D
2/8 anonim válasza:
hú ,ecsém ,milyen jó nagy izéd van,akarom mondani ,motrod,
3/8 anonim válasza:
Ha egyébként is szívtipró vagy akkor motorral is az lesz, ha nem vagy akkor motorral se leszel az.
4/8 anonim válasza:
Fiú vagyok CR250-el. Nem szeretik mert csak a mezőn vagy pályán tudsz vele menni, és tiszta sárosak lesznek meg nem is túl kényelmes nekik ott hátul rázkódni :D
De volt nekem rendszámos 2T 500-as KTM is :D Na attól először megijedtek, meg hogy milyen csúnya hangja van (persze, a sportkipufogós GSX-R-hez képest), de mikor egyet rávettem hogy jöjjön egy körre, már mindenki velem akart jönni :D (az a motor még 3-ban is emelte az elejét)
5/8 anonim válasza:
Tényleg olyan csajt akarsz, aki a motorodat meglátva elájul tőled? Az ilyen másoknál is megteszi.
Egyébként meg, ha csajozni akarsz, akkor speed motor kell.
6/8 anonim válasza:
hehehh de sz*r a motoroddal akarsz csajozni :DD inkább sportmotort vegyél azzal talán többet érsz habár 17 éves vagy akkor a1-jogsid lehet csak úgyhogy az kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!