Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A fiatal csajok miért vannak...

A fiatal csajok miért vannak annyira oda az Audiért?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
EZT honnan veszed?
2013. júl. 22. 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom mi számít neked fiatalnak, de szerintem a 15-18 lányok többségének nem nagyon mond semmit az, hogy "Audi" :)
2013. júl. 22. 13:42
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Mert nagyon jó autó.

Ja, és a gazdag paliknak Audi/Merci/BMW-jük van, és azért a pénz sem utolsó szempont.

2013. júl. 22. 13:44
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Azért mert nekik nemcsak a külső számít, hanem főleg a belső. Úgymint bőrülés, klíma, napfénytető...
2013. júl. 22. 14:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Hol olvastál ilyen felmérésről? :)

Én azt tapasztalom, hogy ilyen 17-18 év körüli lányoknak mindegy, milyen kocsid van, csak legyen. :D

2013. júl. 22. 15:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem a fiatal csajok a 20-24 év körüli kategóriát jelenti. De legalábbis 18, ugyanis nem vagyok pedofil.

Amúgy ha egy csaj azzal jönne, hogy milyen autóm van és mennyi pénz van a bankszámlámon én helyből nem kezdenék vele, de ti tudjátok...

Bőrülés, klíma, napfénytető..., sőt kanyarkövető bixenon fényszóró, gyári beépített navigáció, tolatóradar, ülésfűtés, guminyomás figyelő rendszer, elektronikusan állítható futómű, stb van az Opelomban is, mégsem Audi. Mondjuk engem egy kicsit se zavar, hogy más embléma van az elején.

2013. júl. 22. 16:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen csajok csak annyit tudnak az Audiról, hogy drága, tehát ha drága autód van vastag a bankszámlád is. Amelyik az autódra bukik, annak nem te kellesz hanem a pénzed.
2013. júl. 22. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:

6. válaszoló

20-24 között már nem csajok, hanem nők. :)

2013. júl. 22. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért vannak azok kozott is elégé csajosak B-)
2013. júl. 23. 02:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is. Nekem a munkahelyemre szoktak jönni ilyen korú egyetemista csajok nyári gyakorlatra. Némelyik olyan kislányos még. Látszik rajtuk hogy még olyan kicsik. Nem mintha én olyan öreg lennék hozzájuk képes. Csupán 5-6 évvel vagyok idősebb.

Pl a Tescoban a diákmunkás csajok is általában egyetemisták, ilyen korúak. Nekem ők is inkább csajok, mint nők.

Nekem a nő az olyan 30+.

2013. júl. 23. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!