Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nők, csajok, lányok! Miért...

Nők, csajok, lányok! Miért hagyjátok hogy a párotok vezessen helyettetek?

Figyelt kérdés

Annyira EGYÉRTELMŰ, hogy ha valaki napi szinten vagy legalábbis elég sűrűn vezet, akkor lesz egy rutinja.

Ha van jogsitok, akkor miért nem gyakoroltok?

(ez nem bántás, nem szemrehányás, csak kérdés)

Persze ha valami oknál fogva sok év kihagyás után autóba kell ülni (jelezném, ez független a nemtől) akkor persze, hogy bizonytalan minden, sok a hibalehetőség, ha hibáztok,(mint pl. 5 óra vezetés után az oktató mellett) akkor persze jön az idegeskedés ami ugye újabb hibákat szül.

És ugye vannak a kisebbségi komplexusban szenvedő férfiak, akik egész nap unatkoznak, és az a hobbijuk, hogy a női vezetőket cikizzék.

Szerintem egyáltalán nem fer ha egy több éves gyakorlattal lévő férfi a hibát találja abban a nőben, aki talán EGYEDÜL 1 órát sem vezetett saját kocsival.

2013. dec. 21. 18:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
50%

Sokat szoktam egyedül is menni mindenhova, és ezért sokat vezetek.

DE! Amikor együtt megyünk a férjemmel, mindig ő vezet, mert egyszerűen ő rutinosabb, jobb a reakcióideje, ügyesebben korrigál. Egyszóval jobban vezet, mint én.

Akkor meg miért vezetnék én? Ja, és a térképolvasásban én vagyok a jobb.

(Próbáltuk fordítva 8én vezettem, ő nézte a térképet, jó nagy káosz lett...)

2013. dec. 21. 18:22
 2/32 A kérdező kommentje:

"mert egyszerűen ő rutinosabb, jobb a reakcióideje, ügyesebben korrigál. Egyszóval jobban vezet, mint én. "

Hát ez az! Hogy rutinosabb!

Mert többet vezet. Tehát itt a megoldás.

Így azok a nők, akik hibáznak, nincs elég gyakorlatuk.

2013. dec. 21. 18:32
 3/32 anonim ***** válasza:
Nem vezet többet (most már), csak 7 évvel korábban lett jogsija...
2013. dec. 21. 18:41
 4/32 A kérdező kommentje:

Hát azért az sem 2 nap, és ugye van elég tapasztalat a háta mögött.

Nálunk is így van, a páromnak közel 10 évvel előbb volt jogsija (mert anyukája oktató), és hát a tapasztalat ugye.

De nem egyszer volt, hogy hónapokig csak én vezettem, majd valami miatt fordult a kocka, és még a helyszín is idegen volt, és látni lehetett a bizonytalanságot, és ezt követte a többi dolog.

Így nem nehéz elképzelni, hogy milyen lehet annak, aki talán sosem vezetett egyedül, megkapta a jogsit, eltelt 2-5 év, majd hirtelen autóba "kényszerült".

2013. dec. 21. 18:47
 5/32 anonim ***** válasza:
76%

Miről beszélsz baz.meg ??

Miért baj, ha a férfi vezet?

Mindenki tudja, hogy nagy átlagban a férfi jobban vezet.

25/N

2013. dec. 21. 19:05
 6/32 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok de én is úgy vélem, hogy a nők el vannak nyomva vezetés téren mert szó nélkül ülnek az anyós ülésre mert a férjük fittipáááldinak hiszi magát, hozzáteszem, hogy attól, hogy valaki egyenes szakaszon nyomja padlóig a gázt nem lesz belőle Forma1-es pilóta.

Nekem semmi bajom a női sofőrökkel.(mondom ezt úgy, hogy egyszer majdnem le kellett rántani az árokba az autót mert nem tudott megelőzni egy buszt a kedves hölgyemény de ettől függetlenül nem agresszívak)

Óvatosabbak, megfontoltabbak, nem száguldoznak ész nélkül.

Igaz, hogy a parkolás nem az erősségük de attól, hogy valaki jól parkol nem ütik lovaggá.

Igazat adok a kérdezőnek mert azért megy kevésbé nekik mert nem gyakorolnak eleget meg a férfi alapvetőnek tartja, hogy ha együtt mennek akkor egyértelmű, hogy neki kell vezetni arról nem is beszélve, hogy ha a nő vezet és bakizik egyet akkor jön a cseszegetés és ez még jobban elbizonytalanítsa őket. Sajnos, hiába van női egyenjogúság sokan tesznek rá magasról és alattvalónak hiszik a női nemet.

2013. dec. 21. 19:32
 7/32 anonim ***** válasza:
55%

Most kérdeztem meg anyukámat, hogy ha az egész család elmegy a városba kocsival, akkor miért apa szokott vezetni.

Anya: Azért mert apád jobban vezet.

Én: És nem akarsz inkább olyankor te vezetni?

Anya: Nem

Én: És nem érzed magad alánrendeltnek, hogy nem vezethetsz?

Anya: Nem, mert tudom, hogy apád jobban vezet.

Na ezért hagyják okoskám.

2013. dec. 21. 19:39
 8/32 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Nálunk a férjem mindig megkérdezi indulás előtt, hogy akarok-e vezetni, de mindig nemet mondok.

Tényleg jobban vezet. Hiába van nekem is rutinom, attól még figyelmetlenebb vagyok, szétszórtabb, lassabb reagálású, nem ismerem annyira a kocsit, és egy esetleges balesetet ő jobban le tud reagálni. Ez van.

Ha még 5millió km-t vezetek, akkor is jobb lesz nálam.

És nem száguldozik, mindig figyel a környezetére, nagyon biztonságosan vezet.

2013. dec. 21. 19:41
 9/32 A kérdező kommentje:

"Miről beszélsz baz.meg ??

Miért baj, ha a férfi vezet?

Mindenki tudja, hogy nagy átlagban a férfi jobban vezet."

B...d meg TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha ilyen hü..e vagy akkor ne csodálkozz ha kicsúfolnak!!!

Én nem bántottalak téged, nem tudom miért kell bunkóskodni velem!!!!!!!!!!!!!!!!!

A FÉRFIAK NEM VEZETNEK JOBBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak azok akiknek több a gyakorlatuk mint egy nőnek!!!!

Bocsika, én nap mint nap tapasztalom már 16 éve oktatóként!!!

Alapból ha valaki hozzám kerül akkor mint nő sokkal bizonytalanabb, a biztosra megy, és nem hiszi el, hogy képes bármire is, míg a férfiak többsége, azt hiszi magáról, hogy már mindent tud, (mert apu kiskorában vezetni tanítgatta) persze hibát hibára halmoz, de még emellett is több az önbizalmuk.

Ez a baj a mai világban!

A férfiak segítik, bíztatják egymást, a nőket meg kicikizik, míg a nők meg egymás torkának esnek, utána meg sírnak, ha leszőkézik őket!!!

2013. dec. 21. 19:48
 10/32 A kérdező kommentje:

"Férfi vagyok de én is úgy vélem, hogy a nők el vannak nyomva vezetés téren.."

Köszönöm a válaszod!

2013. dec. 21. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!