Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nők, csajok, lányok! Miért...

Nők, csajok, lányok! Miért hagyjátok hogy a párotok vezessen helyettetek?

Figyelt kérdés

Annyira EGYÉRTELMŰ, hogy ha valaki napi szinten vagy legalábbis elég sűrűn vezet, akkor lesz egy rutinja.

Ha van jogsitok, akkor miért nem gyakoroltok?

(ez nem bántás, nem szemrehányás, csak kérdés)

Persze ha valami oknál fogva sok év kihagyás után autóba kell ülni (jelezném, ez független a nemtől) akkor persze, hogy bizonytalan minden, sok a hibalehetőség, ha hibáztok,(mint pl. 5 óra vezetés után az oktató mellett) akkor persze jön az idegeskedés ami ugye újabb hibákat szül.

És ugye vannak a kisebbségi komplexusban szenvedő férfiak, akik egész nap unatkoznak, és az a hobbijuk, hogy a női vezetőket cikizzék.

Szerintem egyáltalán nem fer ha egy több éves gyakorlattal lévő férfi a hibát találja abban a nőben, aki talán EGYEDÜL 1 órát sem vezetett saját kocsival.

2013. dec. 21. 18:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
80%

Oktatóként van tapasztalatod? De jó. Abba gondolj már bele, hogy oda mindenki 0 tudással megy vezetni.

Lehet azért vezetnek jobban a férfiak, akár 0 tapasztalattal is, mert jobban odafigyelnek, esetleg érdeklik az autók, ezért a vezetést is komolyan veszik, mondhatni egy férfinek benne van a vérében, hogy biztonságosabban, jobban vezessen. A nőknek van ezer dolguk a családdal és háztartással, nemcsoda, hogy a vezetéssel nem törődnek olyan sokat. Míg a férfinak mit kell tenni? Házkörüli munka, szerelés és vezetés. Legalább is én ezt csinálom. Persze, hogy több a tapasztalat.

-Egy autószerelő

2013. dec. 21. 19:54
 12/32 A kérdező kommentje:

"Na ezért hagyják okoskám."

Na te okoska. (nem értem miért kell bunkózni, ha nem akarsz válaszolni akkor ne válaszolj, de NE sértegess egy ismeretlent!!!!)

Ez egy magyarázat, de nem tény.

Ha az egyik fél bizonytalan, akkor a másik ha normális észre kell vegye és biztatnia kéne.

A kisfiadnak/kislányodnak miért mondod azt hogy hű de csodálatosat rajzolt egy ákombákomra?

Mert szereted és biztatod.

Akkor kérdem én?

Ha valaki annyira nem bízik magában hogy vezessen mi vette rá hogy a jogsit letegye?

Nem!

Nagyon sok nő kényelemből (és most magam ellen beszélek)

nem ül volán mögé.

Ki az a hü...e aki azt mondja, hogy buta vagyok nem tudok vezetni?

Egyszerűbb ha azt mondom, hogy: Drágám te jobban vezetsz.

2013. dec. 21. 19:55
 13/32 anonim ***** válasza:
28%

10 nőből 9 et nem érdekel a vezetés.

csak ráeröltetett hülyeségnek tartja ezt a nő.

Így nem bánja ha a férfi vezet.

Ha valaki segítő tanáccsal fordul feléjük azt hiszik kötözködnek és besértődnek.

Műszaki érzékük zéró ,ezáltal fogalma sincs egy nőnk hogy ha tekeri a kormányt mért kanyarodik az autó, így fogalmuk sincs mi történik ilyenkor a kerekeknél és miért nem birnak betolatni a parkolóhelyre.

Amúgy minden további nélkül odaadom a nőnek a volánt ha e neki örömet okoz.

Idáig 2x történt ilyen csoda az életem alatt..

De minden tiszteletem azoké a nőké akik komolyan űzik az ipart vgy talán még versenyeznek is.

2013. dec. 21. 20:04
 14/32 A kérdező kommentje:

Feladom.

Ok. Minden nő béna, kivéve én, ezért talán férfi vagyok.

Minden pasi születésétől fogva szuper sofőr.

Ha egy nő és egy férfi vezet 5000 órát a nő nekimegy mindennek, a férfi hibátlan.

Ok. hü..lye vagyok nem értek semmihez, vezetni is csak azért tudok jól mert pasi vagyok de átoperáltattam magam.

A normális válaszokat köszönöm!

2013. dec. 21. 20:04
 15/32 anonim ***** válasza:
28%

Te nem pasi vagy, hanem egy lúzer aki nem veszi észre, hogy a nők azért vezetnek, mert muszály, míg a férfiak azért is vezetnek mert szeretik csinálni. Vegyük példának:

Egy nő mikor vezet autót?

1. Gyereket viszi a suliba

2. Elmegy bevásárolni

3. Elmegy a barátnőjéhez.

Egy férfi mikor vezet?

1. Munka miatt

2. Vásárlás miatt

3. Elmegy mondjuk egy autós találkozóra.

4. Elmegy csak simán levezetni a feszültséget a vezetéssel

5. Viszi a nőt, a gyereket kirándulni, meg mindenhova.

Persze, hogy a férfiak vezetnek többet. A nők meg csak a muszály miatt.

2013. dec. 21. 20:12
 16/32 A kérdező kommentje:

"Egy férfi mikor vezet?

1. Munka miatt

2. Vásárlás miatt

3. Elmegy mondjuk egy autós találkozóra.

4. Elmegy csak simán levezetni a feszültséget a vezetéssel

5. Viszi a nőt, a gyereket kirándulni, meg mindenhova."

Akkor tényleg pasi pasi vagyok, mert én dettó plusz ezen felül is autózom.

2013. dec. 21. 20:15
 17/32 anonim ***** válasza:

"Amúgy minden további nélkül odaadom a nőnek a volánt ha e neki örömet okoz."

Mi az, hogy örömet okoz?! Jó nagy par... vagy!

Ezzel az erővel mondhatná a barátnőd is, hogy szétteszem neked a lábad ha ez neked örömet okoz.Na ez a probléma...

Úgy látszik itt kivételek válaszoltak de még mindig tartom magamat ahhoz, hogy családi vezetésnél kérdés nélkül a férfi vezet.

Az is aláírom, hogy sok nő nem szeret vezetni és csak azért tették le a jogsit mert kellett a munkába járáshoz meg gyerekeket vinni de számomra nem is ezzel van a gond hanem, hogy 20 autóból 1 esetben vezet a nő többinél egyértelmű, hogy a férfi.

Igen, azt hiszik a férfiak, hogy ők milyen jól vezetnek mert 1esben meg tudják fütyűltetni a gumit meg télen tudnak kézi fékkel csúszkálni. Húúú nagy kaland...

A volt oktatom mondta, hogy sokszor bele szól a felesége vezetésébe, mondtam neki, hogy én a ő helyében kiszállnék és gyalog mennék tovább + rábósznám úgy az ajtót, hogy leesne tokostól.

Add fel kérdező, nincs értelme vitába szállni.

Úgy látszik, hogy az itt válaszolók kényelemből nem vezetnek vagy egyáltalán nem is szeretnek, ha így van akkor oké de ha nem akkor nem nekünk hazudnak hanem maguknak.

2013. dec. 21. 20:23
 18/32 anonim ***** válasza:
9%

gondolom azért mert egy nő sem tud vezetni.

a nők kezébe fakanál való

2013. dec. 21. 20:25
 19/32 A kérdező kommentje:

"a nők kezébe fakanál való"

Ja, ha épp vernek valakinek a seggére.

2013. dec. 21. 20:27
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

19:54

Odaírod a válaszod után, hogy autószerelő mint ha ez mekkora titulus lenne.(mi köze van ennek a kérdéshez te szerencsé..?!) Gratulálok! Atyám... ilyenkor szégyellem, hogy férfi vagyok.

2013. dec. 21. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!