Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B jogsi csajok?

B jogsi csajok?

Figyelt kérdés

Most vagyok a 20. óránál és már kirajzolódott és az oktató is mondta, hogy kell plusz óra. nem érzem magam bénának, de bizonytalan vagyok egy-két helyzetben.

Kresz nagyon jó lett 75ből 71, elsősegély még 1 hónap múlva lesz, de attól nem félek.

Parkolás is egész jól megy, de kevés lesz a jogsi megszerzéséhez a maradék 9 kötelező óra.

Csajok nektek hogyan ment a josi megszerzése?

Ti mikor éreztétek, hogy nah most már menni fog vizsgán is?

Mennyi plusz óra kellett?

Mik voltak az alap problémáitok vezetés alatt?

Elsőre meg lett nektek?

Ha van tapasztalatotok, írjátok le nekem légyszi! :)

Köszönöm!

2014. ápr. 22. 17:30
 1/6 anonim válasza:
Nekem szerencsére minden meglett elsőre. Viszont én soha nem éreztem azt hogy na most már menni fog. Olyan oktatónál voltam aki miatt sokat szorongtam idegeskedtem. Egy dícsérő szót nem mondott mindig csak a kritika. Az első órán már a nagyvárosba nekem kellett kivezetni a rutinpályára (amit szerintem nem is szabadott volna). Plusz órából is kellett már nem emlékszem hány talán 3.. De szerintem még több se ártott volna. Úgyhogy sok jót nem tudok mondani de persze nem mindenki járt így mint én. Vizsgán pedig élesbe nem tudom heccből e de rám rántották a kormányt ha az oktató nem kapja el akkor ottmaradunk. Lefulladtam minden ami kell de a vizsgabiztos jó fej volt mondta hogy nyugodtak meg ez nem az én hibám volt nem buktatott meg szerencsére-pedig megtehette volna nem ismertem fel a helyzetet. Ha nem lett volna mögöttem a vizsga biztos az oktató biztos szétszed ezért...
2014. ápr. 22. 17:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Jesszus :( Hát engem se dicsértek meg eddig egyszer se sajnos, de a kioktatás megy ha rosszul veszem a kanyart vagy lefulladok. pedig ismerősöm az oktató, de annyira szugerálom az utat nem tudok kommunikálni vele csak ha pirosban vagyok. Én úgy tudtam eddig, ha valaki lefullad aoznnal bukta. De több ismerősöm is mondta, hogy nem igaz, szóval már nem tudom mi az igazság. nagyon sokat számít a vizsgabiztos is az 100%

remélem nekem is meg lesz elsőre :)

2014. ápr. 22. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:

"annyira szugerálom az utat nem tudok kommunikálni vele csak ha pirosban vagyok"

Na ez baj. Ha annyira csak előre figyelsz, fogalmad sincs mi zajlik körülötted. Ez nagyon veszélyes. Vegyél vissza a tempóból, dőlj hátra és nyugodj meg. Nézzed a tükröket, pillants jobbra-balra amikor kell, stb. Csak lazán.

Az első lefulladás nem jelenti a vizsga sikertelenségét. A harmadiknál buksz meg.

Ezt nézegessed:

[link]

a sikertelenséget okozó hibák alatti rész a rögtön bukó. Többiből max 10 hibavonalat lehet összeszedni.

2014. ápr. 22. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
75ből 71 ezt nem nevezném jónak
2014. ápr. 22. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:

A kresz-ben nem volt hibapontom,vezetesbol pedig 20 oram volt osszesen,a vizsga elsore sikerult.Az oktato mar az elso oran sem akarta elhinni,hogy soha nem vezettem elotte.

Nekem nagyon termeszetesnek tunt mar az elejetol a vezetes,problemas dolgokra nem emlekszem,a vizsgan viszont nagyon ideges voltam.Szo szerint remegett a labam a gazon,igy elofordult,hogy stop tabla utan kicsit nagyobb gazzal indultam,de ezt nem vettek hibanak.

Inkabb utana volt furcsa amig a sajat automat sikerult megszokni.Egy kis yarisbol ultem at egy joval modernebb,nagyobb teljesitmenyu 5m-es autoba.A tanulo autohoz viszonyitva minden olyan "puhanak",csendesnek tunt(a motort alig hallottam,a valto, a kormany,a gaz,a fek minden sokkal erzekenyebb volt),amikor azt hittem 80-al megyek,mar reg 140-nel allt a mutato.Szoval az auto erejet kellett inkabb megszoknom.Az elozeseket viszont kimondottan elveztem eleinte:)

2014. ápr. 22. 23:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem úgy érzettem hogy csak az utat figyelem lefele, hanem mindent nagyon figyelek, ezért nem snnyira tudok az oktatoval fecsegni! Nekem 75-ből 71 pont szuper jó, főleg, hogy mindenkinek 70alatti lett!

Ma ahozz képest, hogy 22óra volt 2szer fulladtam le, mert nem raktam üresbe a pirosnál valamiért és úgy száltam le a kiplungról! Az első 10 órábane sem fulladtam, most meg minden órán... nem értem miért. M1 még van időm! Én sem vezettem ez előtt soha, de látszik is :) :(

2014. ápr. 23. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!