Mihu13 kérdése:
Simsonosok Help! Az lenne a problémám hogy egy éve vettem egy szimót és nincs rajta adattábla. Azt tudom hogy nem lopott de most hogy megvan a jogsi?
Figyelt kérdés
Biztositást akarok kötni és az alváz meg a motorszám megvan de haverom mondta hogy kérik a gyártási évet is. Az meg csak a táblán van ha jól tudom. Mit csináljak? Meg hogy most akkor a elsősegély csomag kötelező vagy nem?! Válaszokat köszönöm előre is2014. ápr. 16. 11:40
2/3 anonim válasza:
Nem fognak vele foglalkozni a sünök, hogy mikori. Vázszám, motorszám stimmel, mehetsz...
De ha nagyon zavar, akkor rendelsz innen egy szűz adattáblát: [link]
Illetve a simson.hu restaurálás fórumára beírod a vázszámot és a motorszámot, ők pedig ha szépen kéred megmondják hogy hónapra pontosan mikor készült a motorod és hogy a motor és a váz össze tartozik-e.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Holnap megyek a biztosiróhoz
2014. ápr. 16. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!