B jogsi jól haladok?
Ma volt a 3. órám, hát már rendesen városban megyek a 2. óra óta, eddig nem fulladtam le, de ez az egyszerre mindent csinálni nagyon nem megy :( Ilyenkor mindig az oktató segít :( Olyan jó volt az első 2 óra olyan boldog voltam tök jól ment, de most valahogy nagyon el vagyok kenődve, mert azt a rohadt mocskos indexet is mindig mikor vissza akarom lökni, át megy a túloldalra és nagyon nem örül ugye bár az oktató, de egyszerűen nem tudom miért lököm át :( nektek hogy ment a 3- óra? Tudom még sok időm van bele jönni, de nehezebb sokkal mint gondoltam :(
Rossz, hogy már nincs rutin pálya, ott belejöhettem volna ezekbe forgalom nélkül az elején...
23/L
Jól haladsz! Én a 14. óra környékén éreztem azt, hogy gond nélkül menni fog. Az indexszel nekem is bajom volt, mindig átment a másik oldalra, és ugye az hiba, mert "megtévesztés". De rá fogsz te is érezni. Most már nem szokás rutinpályára menni, nekem is csak az első órám volt ott, utána végig a forgalomban.
Március 5-én forgalmiztam, és elsőre átmentem. :) Nagyon sok múlik az oktatón, bízz benne, és előbb-utóbb egymásra fogtok hangolódni, tudni fogja a gyengéidet, és segíteni fog átlépni a korlátaidat.
Most már csak az a legnagyobb gondom, hogy mikor jön már meg a jogsim.. :D Egy hét múlva telik le a három hét kézbesítési idő, hidd el, ez a legrosszabb része az egésznek :) Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj privit!
20/F
Az indexet külön nem is nagyon kell kapcsolgtni, mert ahogy a kormányt visszafelé tekered, szépen visszahúzza az indexet.
Persze rutinpályán előfordulhat, hogy kézzel kell visszalökni, de meg fogsz szokni mindent. Gondolj bele, 3 órát ültél eddig életedben autóban, nyilván nem fog minden elsőre tökéletesen sikerülni :)
Mindent amit írtál, némi hozzászokás, tapasztalás után tudni fogsz. Csak ne görcsölj, hogy "jaj ez nekem nem megy". Nyilván nem megy eleinte, mert senki sem kormánnyal a kezében született. Később majd csak mosolyogsz, és el nem tudod képzelni, miért volt olyan nehéz az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!