Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B jogsi jól haladok?

B jogsi jól haladok?

Figyelt kérdés

Ma volt a 3. órám, hát már rendesen városban megyek a 2. óra óta, eddig nem fulladtam le, de ez az egyszerre mindent csinálni nagyon nem megy :( Ilyenkor mindig az oktató segít :( Olyan jó volt az első 2 óra olyan boldog voltam tök jól ment, de most valahogy nagyon el vagyok kenődve, mert azt a rohadt mocskos indexet is mindig mikor vissza akarom lökni, át megy a túloldalra és nagyon nem örül ugye bár az oktató, de egyszerűen nem tudom miért lököm át :( nektek hogy ment a 3- óra? Tudom még sok időm van bele jönni, de nehezebb sokkal mint gondoltam :(

Rossz, hogy már nincs rutin pálya, ott belejöhettem volna ezekbe forgalom nélkül az elején...

23/L

2014. ápr. 1. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Jól haladsz! Én a 14. óra környékén éreztem azt, hogy gond nélkül menni fog. Az indexszel nekem is bajom volt, mindig átment a másik oldalra, és ugye az hiba, mert "megtévesztés". De rá fogsz te is érezni. Most már nem szokás rutinpályára menni, nekem is csak az első órám volt ott, utána végig a forgalomban.

Március 5-én forgalmiztam, és elsőre átmentem. :) Nagyon sok múlik az oktatón, bízz benne, és előbb-utóbb egymásra fogtok hangolódni, tudni fogja a gyengéidet, és segíteni fog átlépni a korlátaidat.

Most már csak az a legnagyobb gondom, hogy mikor jön már meg a jogsim.. :D Egy hét múlva telik le a három hét kézbesítési idő, hidd el, ez a legrosszabb része az egésznek :) Ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj privit!

20/F

2014. ápr. 1. 10:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösziii! Első óra nekem is rutin pálya volt aztán város külső részei, ma meg már rendesen a város. Még nem igazán érzem az autót, a sávokat és váltáskor mindig minimálisan nyomom a gázt ezért nagyon ideges szegény, de egész nap úgy váltottam szinte, arról kell leszoknom, de gyorsan. Hát igen az index idegesít szinte a legjobban. Annyira akarom, hogy elsőre sikerüljön nekem is, de aki csávó ma beült mőögém, míg vezetem, neki ma lesz a 3. vizsgája... -.- Héten még 4 órám lesz remélem utána már menni fog jobban is. és már várom h magamtól tudjam mikor kell váltani, meg hányasba.
2014. ápr. 1. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Az indexet külön nem is nagyon kell kapcsolgtni, mert ahogy a kormányt visszafelé tekered, szépen visszahúzza az indexet.

Persze rutinpályán előfordulhat, hogy kézzel kell visszalökni, de meg fogsz szokni mindent. Gondolj bele, 3 órát ültél eddig életedben autóban, nyilván nem fog minden elsőre tökéletesen sikerülni :)

Mindent amit írtál, némi hozzászokás, tapasztalás után tudni fogsz. Csak ne görcsölj, hogy "jaj ez nekem nem megy". Nyilván nem megy eleinte, mert senki sem kormánnyal a kezében született. Később majd csak mosolyogsz, és el nem tudod képzelni, miért volt olyan nehéz az elején.

2014. ápr. 1. 11:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Kikerülésnél vannak az indexel gondjaim. persze így állok hozzá, hogy csak a 3. órám volt, de persze azon agyalok most folyamatosan, hogy mikor mit is kell csinálnom, hogy jobb legyen és csütörtökön ezekkel ne legyen gondom. nekünk sajnos nincs autónk így az indexet sem tudom lökdösni és gyakorolni. Magamtól váltani, meg csak álmomban tudok :) Na meg amikor nekem zöld lesz elindulok kanyarodok vissza váltok indexelek és jön a gyalogos mert neki is zöld van....ha nincs az oktató párat már kivasaltam volna :/ De remélem hamar eljön az amikor a kocsira már nem kell úgy figyelnem, hanem csak a forgalomra.
2014. ápr. 1. 11:24
 5/5 anonim válasza:
15 éve vezetek, sôt ebbõl élek. Ne aggódj, még nekem is elõfordul olyan nap, amikor nem megy és iszonyúan kell koncentrálni, mindenkivel elõfordul a rossz nap.
2014. ápr. 1. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!