Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vizsga biztos lefizethető?...

Vizsga biztos lefizethető? B/A1/A2 jogsi.

Figyelt kérdés
Csigavér autós iskolára gondolok !
2014. márc. 2. 07:05
 1/10 kata kata ***** válasza:
Nem tartom valószínűnek.
2014. márc. 2. 07:38
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

A vizsgabiztosnak semmi köze az iskolához, a NKH-hoz tartoznak.

És nem te lennél az első a világtörténelemben, aki lefizeti a vizsgabiztost. Bár eléggé szánalmas így nekiindulni a jogosítványszerzésnek.

2014. márc. 2. 09:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne akard már lefizetni, bammeg, tanulj meg vezetni, ha normálisan vezetsz, átengednek!!!
2014. márc. 2. 10:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Vizsgabiztos? Hát az a helyzet hogy valamelyiket letudod fizetni valamelyiket nem,de van olyan is ha bepróbálkozol és nem sikerül akkor tuti a bukás.Ha úgy érzed hogy nem megy akkor inkább vegyél egy két plusz órát,mert a pénzed ugyanúgy elmegy,csak nem mindegy hogy később összetöröd magad és mást vagy sem.Ne légy pi csa és csináld meg normálisan!Nem nehéz ha meg igen akkor ne csináld és kész!
2014. márc. 2. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, jelenleg mi a helyzet, s merrefelé hogyan megy. Itt sok képmutató van, akik lehurrogják a kérdezőt stb.

Én hét éve vizsgáztam Pesten. Nem ment elsőre. Az oktató szólított fel, hogy lehet könnyíteni a dolgon, nem én firtattam. Végül kenés nélkül sikerült.

Ami viszont biztos: a fizikát nem lehet lepénzelni. Ha meghalsz az úton, vagy megölsz mást, azon nem segít már semmi.

2014. márc. 2. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:

"Itt sok képmutató van, akik lehurrogják a kérdezőt "

Nem képmutatás, hogy elítélem a hozzád hasonlókat, akik megvesztegetésekkel érik el a céljaikat. Egyszerűen más az értékrendünk, fogadd el. :)

2014. márc. 2. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha közlik veled, vagy fizetsz vagy buksz, akkor

belemény a játékba

öntudatos vagy és átjelentkezel más területre

És ha ott is ez a helyzet?

2014. márc. 2. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:

"Ha közlik veled, vagy fizetsz vagy buksz"

Ha szabályosan nem lehet átmenni: feljelentés.

Ha azért bukok, mert hibáztam, akkor megpróbálom újra.

2014. márc. 2. 17:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen. Így van. Fel kell jelenteni. Meg az össze munkadót is, aki nem adja ki a szabadságot, nem jelentbe, vagy csak minimálbérre. Ez úgy olyan 90% jelenleg a versenyszférában.

Lehetek önérzetes, de akkor a büdös életben nem lesz senki, aki átengedjen. Egy zárt közösség ez, s összetartanak.

2014. márc. 2. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Na ezt azért nem úgy megy hogy ha nem fizetsz akkor megbuksz...Ez akkor van ha béna valaki!

Én nem voltam rest megkérdezni az oktatómat vizsga elött hogy szükségem van e még plusz órákra ha valamit gyakorolni kellene.

Normális ember nem keni meg a vizsgát és megcsinálja rendesen és nem lesz problémája!

2014. márc. 2. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!