Vizsga biztos lefizethető? B/A1/A2 jogsi.
A vizsgabiztosnak semmi köze az iskolához, a NKH-hoz tartoznak.
És nem te lennél az első a világtörténelemben, aki lefizeti a vizsgabiztost. Bár eléggé szánalmas így nekiindulni a jogosítványszerzésnek.
Nem tudom, jelenleg mi a helyzet, s merrefelé hogyan megy. Itt sok képmutató van, akik lehurrogják a kérdezőt stb.
Én hét éve vizsgáztam Pesten. Nem ment elsőre. Az oktató szólított fel, hogy lehet könnyíteni a dolgon, nem én firtattam. Végül kenés nélkül sikerült.
Ami viszont biztos: a fizikát nem lehet lepénzelni. Ha meghalsz az úton, vagy megölsz mást, azon nem segít már semmi.
"Itt sok képmutató van, akik lehurrogják a kérdezőt "
Nem képmutatás, hogy elítélem a hozzád hasonlókat, akik megvesztegetésekkel érik el a céljaikat. Egyszerűen más az értékrendünk, fogadd el. :)
Ha közlik veled, vagy fizetsz vagy buksz, akkor
belemény a játékba
öntudatos vagy és átjelentkezel más területre
És ha ott is ez a helyzet?
"Ha közlik veled, vagy fizetsz vagy buksz"
Ha szabályosan nem lehet átmenni: feljelentés.
Ha azért bukok, mert hibáztam, akkor megpróbálom újra.
Igen. Így van. Fel kell jelenteni. Meg az össze munkadót is, aki nem adja ki a szabadságot, nem jelentbe, vagy csak minimálbérre. Ez úgy olyan 90% jelenleg a versenyszférában.
Lehetek önérzetes, de akkor a büdös életben nem lesz senki, aki átengedjen. Egy zárt közösség ez, s összetartanak.
Na ezt azért nem úgy megy hogy ha nem fizetsz akkor megbuksz...Ez akkor van ha béna valaki!
Én nem voltam rest megkérdezni az oktatómat vizsga elött hogy szükségem van e még plusz órákra ha valamit gyakorolni kellene.
Normális ember nem keni meg a vizsgát és megcsinálja rendesen és nem lesz problémája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!