Nektek milyen volt a legjobb autó amit eddigi életetek során láttatok?
magyarországon és külföldön egy aránt írjatok többet is ha ugy van én Koenigsegg CCX meg Lamborghini Aventador
normális válaszokat pls ne ilyeneket h lada meg trabant...
1 challenger a nyugatitól nem messze szokott állni egy kis utcában
iveben meg egy régi camaro ss
most az orrom elött egy audi rs6
a parkolóban a kocsim mellett egy impreza, 2 napja egy gyönyörü kabrió 911-es.
Bugatti Veyron benzinkuton
Nissan IDx aruhaz parkoloban
AMG Mercedes s65 (Louis Vuitton karpittal, gyemantozott sebvaltoval) a tulajdonosa garazsaban
(helyszin: LA)
Siófok: Ferrari 458 Italia (vezettem), Bentley Continetal GT, Rolls Royce Phantom, Mercedes SLS AMG, BMW M6 (ezt is volt szerencsém vezetni) M5, M3, Lamborghini Murcielago, Aventador
Budapest: Kb. ugyan ezek mint Siófokon, viszont itt még láttam sirályszárnyas Mercit, Lamborghini Miura, Pagani Zonda, Csajka (számomra érdekes volt)
Szeged: Maserati Ghibli (vezettem)
Érd: Maserati Quattroporte
A Kérdés nálam ERROR!!!
Mert rendszeresen járok autós/motoros rendezvényekre plusz nemzetközi kamionos vagyok ugyhogy láttam ezt azt már az úton.. Ferrarit Lamborginit Bugatti-veiront Ford Mustángot Corvettet Rolsrolsot Limókat németbe a porshék mindennaposak például. Kiállításokon meg szédületesebbnél szédületesebb gépeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!