Melyik játék tetszett eddig legjobban életetek során?
Legend of Grimrock
Broken Sword sorozat
Syberia I
Return To Mysterious Island
Skyrim, Oblivion, Morrowind
Hitman 2-3-4
Szubjektív vélemény
Stratégia legjobbjai: Command & conquer, Heroes of might and magic, (asszem mind amerikai)
Fps játék: Serious Sam (horvát) Call of duty, Far cry, Bioshock (amerikai)
Rpg: The witcher (lengyel)
Személy szerint az alábbiak tetszettek:
RTS: Empire Earth (örök verhetetlen kedvencem ebben a kategóriában)
FPS: DooM 1-2 (igen, a pixelesek a kedvenceim)
És még a Mount&Blade Warband is tetszett, bár nem tudom, hogy milyen kategóriába kéne sorolni (ilyen középkori FPS, de van benne egy kis RPG).
Köszi a válaszokat! :)
"FPS: DooM 1-2 (igen, a pixelesek a kedvenceim) "
Miért, mi baj van vele? Az egy teljesen jó játék, régen én is imádtam. Az, hogy pixeles az semmit nem ront a játékélményen. (Vagy miért játszik állati sok tizenéves a Minecraft szarral? :D)
Ami számomra nagyon közel áll a szívemhez az a red dead redemption a játék nagyon ott van (amcsi)
csak konzolon van :/
"attól hogy neked nem tetszik egy játék attól még nem kéne leszarozni , én se mondom az assasins creed re hogy szar mer t nem szar csak nekem nem jön be."
A kedves válaszoló ezt nekem címezte. :)
Szabad világban élünk (most még - egyenlőre), tehát azt szarozok le, amit akarok. Ráadásul egy Minecraftot ne hozzunk már képbe... 21. századi játék, ne rontsuk már a színvonalat! Egyébként meg nyugodtan leszarhozhatsz ugyanúgy te is akármit. Csak az AC és a Minecraft között van egy icike picike, pár fokos eltérés. (Egyébként sose játszottam az AC-vel. Legalábbis saját eszközön nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!