Ti melyik játékba éltétek bele a legjobban magatokat?
Figyelt kérdés
Én a CoD Black Ops-al voltam úgy, hogy tényleg aggódtam, hogy mi lesz Reznov-val. A single playernek minden percét élveztem, és valósággal szomorú voltam mikor befejeztem. Ti melyik játékkal voltatok így?2013. júl. 14. 12:32
2/9 anonim válasza:
Assassin's Creed minden részével így voltam, talán az utolsó része nem annyira volt ilyen. Ezen kívül a Fallout 3 és a Fallout New Vegas az amibe nagyon bele tudom élni magam a mai napig is, pedig nem egyszer játszottam már velük, de még mindig találok bennük új dolgokat.
3/9 anonim válasza:
Én a Witcher 1,2 -ben voltam így mivel sok szereplőért aggódtam is ,hogy történik e vele valami és annyi választási lehetőségünk van hogy egyszerűen azt se tudom mit tegyek mivel minden párbeszédnél szinte amit válaszolsz kicsit megváltoztatod a végkimenetelt is.
4/9 anonim válasza:
Heroes of might and magic,
Bioshock,
The witcher
5/9 anonim válasza:
Skyrim
Minecraft
GTA Vice City,San Andreas
8/9 anonim válasza:
Nekem a Modern Warfare 2 volt ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!