Nektek milyen volt a legjobb autó amit eddigi életetek során láttatok?
magyarországon és külföldön egy aránt írjatok többet is ha ugy van én Koenigsegg CCX meg Lamborghini Aventador
normális válaszokat pls ne ilyeneket h lada meg trabant...
ja, Ramot én is vezettem.
egy sima alapot ami már rossz állapotban volt, meg egy HEMI motorost ami kicsapta a seggét rendesen a kanyarban.
Chevrolet Camaro ( újabb típus)
Németben sok sportkocsi rohangál, de camarot keveset láttam.
A sportkocsiktól minden átlagos személyautó jobb!
A kérdés úgy lenne helyes, hogy melyik volt a legdrágább autó amit eddig életetek során láttatok.
Hááát, nem jók ezek a Lamborghinik, meg Porsche-k semmire.
Nézd meg az utakat, ha olyan jók lennének, mindenki ilyennel járna, nem F Astrával, meg Ignissel.
Nincs rajtuk vonóhorog, csak 2 személy fér el, Nem lehet rá tetőcsomagtartót rakni, motor elfoglalja a csomagteret, a gyerekülést sem lehet belerakni.
De a BMW, na az már autó. Annál jobb nincs is, mindenkinek azt kellene venni. Amit láttam a legjobbat, az egy 320 D volt, még a Veyront is legyorsulta, de nem evett csak 3 liter gázolajat.
- Headshot -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!