Segésmotoros kerékpárra mennyibe kerül a kpm vizsga?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondját, hogy kismotorra nem kell, pedig kell! ha nincs rajta akkor nem is lehetne közlekedni vele. Aki nem hiszi, annak elmondanám, hogy engem most sziveóatnak a rendőrök eemiatt és el akartak tiltani, mert "a motor nincs hatósági jelzéssel ellátva". Hiába csak 50 ccm és 4 Kw alatt van a teljesítménye, de trafival bemértek és mivel többel mentem mint 45km/h, ezért nagymotornak vették és elért akarnak eltiltani, mert nincs rá jogsim. Szóval kell vizsga, de mennyibe kerül a vizsga???2014. jún. 22. 16:24
11/17 A kérdező kommentje:
az utolsó elírás... DE MÉG MINDIG NEM TUDOM, HOGY MENNYIBE KERÜL A KPM VIZSGA!!!
2014. jún. 22. 22:28
12/17 anonim válasza:
A '80-as években egy ideig rászálltak a rendőrök a CM50-re amikor az emberek tömegesen vették le a rendszámot a Simsonokról, és kezdték kismotorként használni. Aztán elült a lelkesedés, de úgy látszik megelégelték a kismotorosok pofátlanságát, és megint szigorúbban ellenőriznek.
13/17 anonim válasza:
Ha majd megint működik az NKH oldala, akkor itt tudod megnézni:
14/17 anonim válasza:
25 ÉVE NINCS MÁR KPM, MEGSZŰNT!
:D
15/17 A kérdező kommentje:
Miskolcon a Futó utca 1 számnál még van a megyében. vagy el kell adnom a motorom vagy el kell vinnem vizsgára. ezt a rendőrök mondták már.
2014. jún. 23. 10:57
16/17 anonim válasza:
Ne törődjetek vele, hogy már sok-sok éve NKH a becsületes neve! Gondolom még az SZTK-ba jártok, a nagymama meg at OTI-ba ugye?
:D
17/17 A kérdező kommentje:
bocs, de a rendőrségen is KPM-nek nevezték...
2014. jún. 23. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!