Forgalmi vizsga!?
Figyelt kérdés
Hogyha holnap vizsgazok akkor ott kapok valami olyan papírt amivel másnap már vezethetek vagy ez nem így megy?2014. jún. 10. 17:54
1/5 anonim válasza:
hát ez nagyon nem így megy :) majd vizsga után még pár hét mire vezethetsz, és csak is akkor ha kezedbe van már a jogsikártya
2/5 anonim válasza:
Majd be kell menned egy igazolásért, amit vinni kell az okmányirodába, onnantól 1 hét, ha szerencséd van, de könnyen lehet 2-3 hét is. Nem sietik el a dolgot
3/5 anonim válasza:
Nekem 1 hét volt, mire a közlekedésfelügyelettől átvehettem az igazolást, amit az okmányirodába kellett vinnem, hogy jogosítványt kaphassak. Azt 2-3 hét alatt postázták ki. Amíg nincs kezedben a jogosítvány, nem vezethetsz. Igaz, adnak róla egy igazolást "Adatlap a járművezetésre jogosító okmány kérelméhez", DE azzal nem vezethetsz. Az az igazolás csak lejárt vezetői engedéllyel együtt használható, de mivel ez első jogosítvány lesz, neked nincs olyanod.
Szóval röviden és tömören: Pár hét múlva fogod csak megkapni a jogosítványodat, addig semmiképp nem vezethetsz. Hiába van bármilyen igazolásod is, azt nem fogadja el a rendőr, ha megállít.
4/5 anonim válasza:
Én 3 nap múlva mentem a vizsgaigazolásomért, aznap már rögtön az okmányirodába, ahol 1 hónapot mondtak mire kézhez kapom a jogosítványt, de lehet egy hónapnál előbb is, attól függ, hogy készül el. Ma 3 nap híján 3 hete hogy várom.
5/5 anonim válasza:
Az utolsó vagyok, ma kaptam meg a jogosítványt. 19 nap alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!