Valaki leírná röviden, hogy hogy működik egy forgalmi
vizsga? (autó)
Figyelt kérdés
Nemsokára vizsgázok és eléggé izgulok.
2014. máj. 27. 08:20
1/8 A kérdező kommentje:
Hány percet kell vezetni?
2014. máj. 27. 08:25
2/8 anonim válasza:
Oktatódat miért nem kérdezed meg? Neki ez a munkája, azért fizeted hogy ilyeneket elmondjon.
2014. máj. 27. 08:40
3/8 Vizéli László válasza:
Ugyan olyan mint egy sima óra. Ugyan úgy mondja az oktató merre menj, annyi a különbség hogy bent ül a vizsgabiztos is beszélgetnek meg figyeli hibázol-e.
2014. máj. 27. 14:41
4/8 anonim válasza:
Nekem most volt május 9.én. A Közlekedési Hatóság egyik termébe bementünk, az oktató, a vizsgabiztos és én. Mondanom kellett egy számot, ez volt az útvonal. Elmondta a vb, hogy melyik parkolásokat kell megcsinálnom. Aláírtam a vizsgalapot, hogy nem fogyasztottam alkoholt stb. Ellenőrzéseket a kocsin megcsináltam és már indultunk is. Az oktatóm és a vb végig beszélgették az utat, nekem csak annyit mondott az oktató, hogy jobbra vagy balra, vagy hogy itt parkoljunk le egy alkalmas helyen balra előre/jobbra hátra stb. Végül visszaértünk a Hatóságra, ahol elmondta a vb, hogy mik voltak a hibák, mire figyeljek jobban. És a végén gratulált :) Én addig izgultam nagyon, amíg el nem indultunk. Utána már nem! De ne izgulj, mert pont akkor fogod elrontani! Sok sikert!!
2014. máj. 27. 23:49
5/8 anonim válasza:
Ja és már sajnos 60 percet kell vezetni.
2014. máj. 27. 23:51
6/8 anonim válasza:
Én kedden vizsgázok és ma volt az utolsó előtti órám és már a plusz 4. Mióta vezetek nem vezettem ennyire rosszul mint ma. kb 10-szer buktam volna meg az 50 percben. Borzasztó volt és elkönyveltem, hogy majd másodszorra. Egész eddig az volt bennem órák, után, hogy menni fog tök jól megy sima ügy. Egész eddig mondta az oktatom, hogy tükör, index, lassíts...stb nah és ma nem, azzal lendülettel nem is tettem indexeket. Borzasztó volt és ugy bár vizsgán sem fogja. Sírtam mikor beértem dolgozni és teljesen el vagyok keseredve. :(
Mikor vizsgázol? Sok sikert és majd írd meg, hogy hogy ment :)
2014. máj. 29. 10:55
7/8 anonim válasza:
#6:
Sikerült? :)
Amúgy nem értem az alapból pluszóráztató oktatókat. Elveszik valamilyen szinten az önbizalmat a tanulóktól. Én sem éreztem magam felkészültnek, mégis 30 óra után vizsgázni mentünk, és 2 hibával megvolt. :)
2014. jún. 1. 21:54
8/8 anonim válasza:
Holnap megyek, de az oktató finoman megmondta, hogy így nem lesz meg. Sajnos van egy forgalmasabb út, ahol a zebrákat nem jelzőlámpa írányítja és ott 50 helyett 40el mentem mert kb 4 zebra van elég sűrűn ezért szidott meg, hogy itt nem ennyivel kell menni, egyszer meg ketté nyílt a sáv és annyira figyeltem a sávomat hogy 30 helyett 35-el mentem. Mondtam neki, hogy nem lehetne e át tenni, de az már nem lehet. ez a 2 utolsóborzasztó óra kikészített, se egy biztató szó, semmi csak az hogy ha igy megyek majd az ott nem fog müködni...stb. Ki vagyok készülve és nem tudom mit tegyek. Hiába próbálok nem gondolni rá, nem megy. :( több ismerősőm is megbukott előszőr de nekem jól ment eddig tudom jól és bánt hogy ezen az utolsó 2 órán az izgalom igy be tett és hogy mi lesz akkor holnap :( ha tudom, hogy így kikészít neki sem állok, főleg hogy gyomorfekélyem volt már sokszor és most az idegeskedés baromira előhozza megint :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!