Volvo S40 T4, valami info róla?
Figyelt kérdés
Üdv!
Szükségem van egy 4 ajtósra a nyár folyamán, és addig-addig néztem a használtautókat, hogy a Volvo S40-re esett a választásom. Először csak a szívós 2.0-s motorral néztem, de a T sorozat már a 850-es változatban is nagyon megtetszett, szóval ilyet akarok venni most.
Az érdekelne mennyire jellemzi ezt a fajtát valamilyen típushiba, ami nagy fejfájást okozhat, illetve alapból mennyire mondható jó konstrukciónak az autó?
2014. jún. 20. 18:54
1/6 anonim válasza:
Szerintem egy nagyon jó autó, megbízható, biztonságos.
Egyik hibája, h a csapágyak gyorsan megadják magukat.
Tapasztaltam!
4/6 anonim válasza:
Jó autók.Nekem is S40-em van,nagyon megbízható.Nem hallottam még arról,hogy a kerékcsapágy az típushiba lenne,igaz 240.000km-nél nekem is kellett a bal elsőt cserélnem.Inkább a gyújtótrafó az,ami a nyűgjük eme gépeknek.De szerintem jó választás,ha ilyen autót veszel.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Pár fórumon még utánanéztem, ott voltak akik a szervizköltségekre kicsit panaszkodtak, de hát gondoltam is, hogy nem egy F Astrával egyenértékű lesz a dolog. Remélem sikerül kifogni egy jót.
2014. jún. 21. 10:25
6/6 anonim válasza:
első vagyok az s40 kb 85000 km után kellett benne cserélni,
egyik ismerősömnek s60-ja van neki nem tudom hány km után kellet cserélnie de egy 3-4 évre kikellet neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!