Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1965 Ford Mustang Fastback,...

Karr kérdése:

1965 Ford Mustang Fastback, mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Szeretném kikérni a véleményeteket ezzel az autóval kapcsolatban, ugyanis lehetőségem nyílt megvenni egy ilyen nagyon jó állapotban lévő szépséget, persze Amerikából hozatva (olcsón is amennyire az lehetséges). Szerintetek jó vétel lenne?
2014. jún. 19. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
40%
Én semmiképpen nem venném meg bármennyire is jó állapotban van..
2014. jún. 19. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Jó vétel e? Hát ez nagyon szubjektív. Mindent meg lehet rajta csináltatni itt is, de idő (alkatrész az USA-ból) és pénz kérdése. Ha úgy gondolod, hogy neked nem nyűg vele foglalkozni, mert ez nem egy új autó még akkor is pátyolgatni kell ha az utolsó csavarig fel van újítva, akkor vedd meg. Minden más esetben hagy ott, mert nem vagy Mustang szaki, aki ismeri a piacot és a lehetőségeket ha csak eladni vennéd meg.
2014. jún. 20. 07:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hobbiból Én megvenném ha lenne rá pénzem!

Ez azért még is csak egy AUTÓ!!!!!!!!! :)

Nekem nagyon bejönnek a Mustangok!

Ha van rá pénzed,és értesz is hozzá akkor érdemes megvenni!De ha csak azért akarod megvenni hogy majd itthon nyerészkedj rajta,nos akkor sok sikert hozzá....

2014. jún. 20. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Hozatsz mellé benzint is ottani áron?:D Amúgy ha tudod tankolni is MO-i árakon akkor hajrá, én simán vennék ha lenne rá keret. :)
2014. jún. 22. 02:03
 5/5 bartha balazs válasza:
Nemtudom hogy gy a tobiek mit gondolnak az se erdekel ha az elolvasas utan hujenek tartanak de en ugy vagyok vele ha van egy ijen kocsi s megadtik ra en akarmanyit kifizetnek erte,szerintem ez a kocsi a ford mustangnak a legeslegszebb modelje,nekem ez a velemenyem.
2014. szept. 12. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!