Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford mustang-nak szevíz...

Ford mustang-nak szevíz költésége? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az érdekelne,hogy évi 25.000km mellett nagyjából mekkora szervízköltésgre kell számítani illetve,hogy hol szervízelik Magyarországon vagy Budapesten(inkább). Tudom mennyit fogyaszt az adókat is tudom rá ezeket nem kell részletezni,hogy mennyire nem lesz rá pénzem. Szervízelésről még a ford honlapján sem találtam semmit gúgelben sem. A 2005 körüli 4,6-os GT érdekelne egész pontosan

Előre is ksözönöm.

2014. máj. 18. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez megint tipikusan az a gép, hogy ha csak egy pillanatra is felmerül benned a "fenntartási költség vajon mennyi lesz?" kérdés, inkább hagyd. Ezeket olyan emberek veszik, akik zsebből kifizetik a vételárat. Szerinted számít egy ilyen tulajdonosának a szervizköltség? Ha sok, az se számít.

Hogy hol szervizelik? Hát egy Ford márkakereskedésben csak nem küldenek el.

Amúgy én velük venném fel a kapcsolatot, ők többet tudnak neked mondani róla: [link]

2014. máj. 18. 13:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam a leírásban sugallni,hogy olyan válasz érdekel aki el is tudja mondani nem csak egy napi bölcsességet látok újra aa válaszában. Igenis számít a szervízköltésg és 4-5 millió egy autóért annyira nem sok (tekintve,hogy milyen) vagy ha azt mondom hogy egy új yarist akarok venni arra is ezt válaszoltad volna?
2014. máj. 18. 13:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért írta ezt, mert a 4-5 millióra süllyedt áru európai prémium autóknak már igen borsos szervizköltségeik szoktak lenni - nem véletlen a nagy áresés.

Valami amcsi fórumon kellene utánanézni, hogy mik a nyűgjei, mire lehet számítani. Első blikkre nem annyira veszedelmesen bonyolult szerkezet, mint európai társai. És akkor mennyi az annyi? Ha letérdel az automata meg beüt még egy két dolgot, akkor bizony milliós tételről beszélünk.

2014. máj. 18. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
alapvetően igen egyszerű autó (még a tavalyi modellben is merev tengely volt hátul), a tengerentúlon pedig rengeted fut belőle, alkatrészt mindenképp onnan éri meg rendelni hozzá
2014. máj. 18. 14:11
 5/9 A kérdező kommentje:
És a manuális váltós társaik?
2014. máj. 18. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Egy Yaris-t ne hasonlíts már egy Mustang-hoz, jó?

Nem csak az alkatrészekkel van gond. Élmény lesz olyan szerelőt találnod, aki hozzá mer kezdeni. Az ,hogy az amcsi kocsik európai és japán társaikhoz képest egyszerű, puritán szerkezetek, nagy tévhit. Nem olyan egyszerű ám ez a dolog, hogy begurulsz akárhová, és már neki is állnak.

2014. máj. 18. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem túl problémás típus. A manuális váltósban annak hiányában nyilván nem fog elromlani az automata váltó, ezzel is csökkenthetők a kiadások esélyei. Simán mernék venni egyet. Csak a fogyasztás magas egy cseppet, de az a 4,6-os GT nem is viccel. Ez az egyik, a másik hátrányát ott látom, hogy nem biztos, hogy minden alkatrészt meg tudsz venni hozzá a Bárdiban, előfordulhat hogy hosszabb átfutási idővel kell rendelni.
2014. máj. 18. 15:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek: De igen mivel te azt mondtad hogy a vételárat kifizeti, egy új hybrid yaris annyiba van legolcsóbban is extrák nélkül, és pont ezért kérdeztem a szzervízköltséget mert azt nemtudom de arra már nem tudtál válaszolni csak aztmondani hogy drága. De azért köszönöm az összes eddigi választ várok még aki esetleg egy átlagárat tud mondani arra az esetre ha nem romlik el minden benne hanem működik is úgy ahogy azt tervezték (vagy ezeket roncsra tervezték hogy hobbiként lehessen szervízbe járni?)
2014. máj. 18. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos szervízköltség:

- Fékbetétek olyan 20 és 30 között van márkától függően.

- Kuplungszett 130ezer

- Első gátló 100ezer

- Hátsó gátló 65ezer

- Olajszűrő 2ezer és 5 ezer között

stb... :D

2014. máj. 20. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!