Ebben az esetben megvennétek, elég lenne rá?
Régi vágyam egy Mustang, mondjuk úgy mióta az eszemet tudom szeretnék egyet. Most eljött a idő, hogy ne kelljen sok és vegyek egyet. :)
Konkrétan erre gondoltam:
A kérdés, hogy a kötelező dolgok mellett amit már kiszámolgattam mennyi lenne, ha minden hónapban 100k lenne a keret amit a kocsira/val elkölthetnék, úgy azért már kihasználható lenne nem?
Természetesen télen, rossz időben nem használnám, ilyenkor értelem szerint pénz se megy bele. :D
Lécci csak értelmes véleményeket.
Minek veszed / benzintemető / gatyád rámegy / kamukérdés / hasonlók nem kellenek.
1. Köszi, pont az ilyenekre gondoltam, hogy nem kellenek... tudom rossz dolog az irigység, de nem kell neki hangot is adni.
2. Mint írtam az a része megvan, kiszámoltam mindent ami kötelező költség, beleértve nem csak a befizetendőket, hanem az előírt karbantartást, olajcserét stb. is. Ezen kívül lenne a havi 100k a keret ami lényegében tankolásra mehetne, 250 liter benzin / hó durván, persze ennyit kizárt, hogy egy hónapban elköltsek / elhasználjak, az megy szépen félre.
ne vedd zokon a csikarós választ, sajnos a sok bunkó miatt indokolt az aggodalom. a kérdésre: parkolási védelmi pénz amerre jársz-kelsz majd?
amcsi autóra mondta ismerős (sajnos típusra nem emlékszem)hogy fogyasztása nagyon "lábfüggő" de motor méretéhez képest meglepően alacsony is lehet. amcsi autós fórumot/klubot kéne keresned ahol vkinek van gyakorlati tapasztalata, első kézből(/lábból-pénztárcából)
ha erre vágysz és megteheted azt ajánlom vedd meg
Kicsit naív vagy,pont ez a trükk ezekben. Nemvéletlenül kerül annyiba,amennyibe. Csak vigye már el valaki...
Aközött,hogy Te otthon mit számolgattál,és mik lesznek a tényleges költségeid,óriási lesz a különbség,hidd el.
Énis szívesen beleülnék egy ilyenbe,megdobogtatja a szívem ha csak mögöttem jön is..
De inkább maradok a realitások talaján.
Épp ez az, hogy a dolgok adottak, igazából csak egy apró lökés kell már csak az elhatározásomhoz, hogy megvegyem. Nekem ez tényleg régi vágyam, nem ilyen 2 hete kapott ötlet, csak eddig nem igazán volt rá lehetőségem.
Autómatára azért esett a választásom, mert valahogy ez is hozzátartozik az amerikai kocsikhoz, jó, manuálissal gazdaságosabb és jobban én irányítom a dolgokat, de itt inkább az érzés és az élvezet lenne a fontos amit nyújtana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!