Én 100000%ig BMW fan vagyok de most megprobálok NEM elfogult lenni. Ha a 3 csúcskategoriás autót sorrendbe kéne tenni akkor az így nézne ki: 1. BMW❤❤
2.Audi❤
3. Mercedes
Hogy mért pont a BMW? A BMW nagyon sok "stílusban" a toppon van azt tudni kell hogy a BMW az ugyan olyan "preztís" tárgy "státuszszímbolum" mint a telefonoknál az iPhone. Ezért is imádom egy részben a másik részről pedig egy nagyon KOMOLY SPORT KOCSI. Lehet 990-1000Le BMW-t is találni szoval nem hiába Sportkocsi titulusú ami meg nagyon megfog egy rajongót es az "autóhoz nem értő pénz éhes k**vát" az a külseje egyszere sugároz eleganciát es sportosságot. A mercedesel sincs bajom de nekem túl "cigányos" de ez csak a jéghegy csúcsa egyértelműen nem tud olyan teljesítményt produkálni mint egy BMW illetve a külseje sem annyira "szép"
Csak egy snassz autó "formát" ad de a BMW egy teljesen más kinézetű "monster" ugyhogy HAJRÁ BÖMÖS❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
2016. júl. 31. 01:30
32/33 misu16 válasza:
azert az 1000loeros bmw az nem megy 1,5milliot mint egy 124 es mercedes. egyebkent a w140balna mar reg kikopott szerencsere a maffiozok, al amg-sitett suhancok korebol, es meg ma is nagy luxus. 3,5liter td 150paci. a teljesitmeny meg egyenesen aranyos az elettartammal! a mercedes az autok autoja! az audibol is a regiek a nyerok es a volvobol is! de a mercedes! az egy elezerzes! az en 124esem 93mas 6hengeres szivo 100kw-al 600000km el es makulatlan motor stb(szerelonel,szervizben sosem jart).mellesleg a teljesitmenye kielegito! szerintem egy regi bmw ciganyosabb, meg sajnos szervizigenyes! igen igen! ültem mar ujabb mercedesbe, bmwbe, audiba. de egyiknek se fogott meg se a formaterve se semmije.. es a mercedes formaterve is sajnos sokat valtozott.. 96elotti mercik az igaziak. egy sor 6os merci rendszeresen szervizelve egy taxisnal fodarab csere nelkul futott 3,5millio kilometert! viz meg olaj es kimegy a vilagbol!!!! ha 2000 feletti autot kene valasszak akkor egyiket sem kernem! hogy miert? mert mindegyik megbizhatatlan! tisztelet a ritka kivetelnek!
2017. ápr. 18. 23:38
33/33 anonim válasza:
A dizájn relatív, felesleges vitázni róla. Az állítható futóművel virágkorát előtt a legnagyobb különbség vezetési élményben volt (valamennyi azért még most is van az új autóknál is). A Mercedes tipikus utazó autó, puha futómű, kényelmes utazás hosszú távon is, a BMW sokkal sportosabb keményebb felfüggesztéssel rendelkezik. Ez nem jelenti azt, hogy a Merci nem tud ugyan olyan gyors lenni, csak azt, hogy náluk ez kevésbé számít. Ebből következik, hogy mindkét autógyártó a maga kategóriájában a legjobb, az pedig, hogy neked melyik tetszik, melyiket szereted csak azon múlik, hogy hogyan, és mire akarsz használni egy autót. Nem jobb egyik se a másiknál, mindkettő rohadt jó, csak más a célcsoportjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!