Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket szeretitek jobban?...

Melyiket szeretitek jobban? BMW vagy Mercedes?

Figyelt kérdés
Indokold válaszod!
2010. jan. 3. 17:18
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
75%
Saab. BMW-nek magyarországon nagyon rossz már a megítélése, a merci meg kicsit öreges nekem. Saab viszont pont jó. Jah és tudom, hogy GM, meg Opel technika, de attól még lehet jó és stílusos!
2010. jan. 3. 17:20
 2/33 anonim ***** válasza:
97%
BMW jobb számomra a MERCEDES egy "alvós" limuzin a BMW-t élvezetes vezetni
2010. jan. 3. 17:21
 3/33 anonim ***** válasza:
62%
BMW nem gyártana rossz autókat, és a Merci sem, ha nem egyből a cigány rajkodással lennének azonosítva. Nekem Lexus vagy Volvo a kérdés, audit is szeretem, de az is elcigányosodott:) de, ha a fenti kettőből kellene választani, akkor a bömcsi inkább fiatalosabb, tehát azt:)
2010. jan. 3. 17:24
 4/33 anonim ***** válasza:
37%
Én fiatal vagyok, de a visszafogottabb autókat szeretem... Volvo, Volkswagen, Mercedes, Audi... Vezettem BMW-t is, vezetni sem volt jó, utasként elől kényelmes, hátul pedig borzalmas volt... Rettenetes a hátsó ülése, és vezetni sem jó... A VW-em jobb vezetni, pedig a BMW-t vezettem előbb
2010. jan. 3. 17:32
 5/33 anonim ***** válasza:
89%

Merci már alig van szerintem. Ha belenéz(ett) az ember, hát nem éppen nyakkendős úriemberket láthatott benne,

inkább "vastagnyakörvű hosszútarkójúakat"...:D A BMW az új sláger...

2010. jan. 3. 17:36
 6/33 anonim ***** válasza:
9%
SÜN!!!
2010. jan. 3. 17:48
 7/33 anonim ***** válasza:
73%

Na szóval:

Mindkét autó a német luxuskategóriába tartozik. Igazából nem tudom, mert Suzukim van XD

Műszakilag felesleges lenne vitatkozni erről a két márkáról. Nézzük mást:

Ha fiatalon:

- Bmw-éd van akkor kis taknyosnak fognak tartani, akinek apuci vett egy bömöst...

- Mercid van, akkor meg előbb néznek cigány gyerekenek, aki csak rajoskodni akar...

ha idősebben:

- Bmw-éd van akkor azt hiszik, hogy a fiatal srácot akarod játszani. Tipikus péniszhosszabitó

- Mercedesed van, akkor sikeres ember benyomását kelted. Vagy csak látszat emberek, látszat autója....

Bár mintha, a Bmw-nek itthon nagyobb baráti köre lenne, sok klubtalálkozó és rajongó. A fiatalok általában Bmw-ét akarnak.

Számomra inkább a Mercedes tűnik barátságosabbnak.

Nincs tapasztalom egyik autóval sem, de nem különbözhetnek annyira egymástól. Persze típus meg minden más függő, de nagyjából egy család. Olvass utána konkrétabb fórumokon hátha tudnak segíteni.

Ez csak saját vélemény, szóval mkitől PEACE, mert már látom, ahogy a BMW szimpatizánsok széttépnek XD

2010. jan. 3. 17:52
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
A válasz szerintem is korosztály függő! A Bmw inkább fiatalos sportosabb csomag, míg a Merci meg egy konzervatívabb, kényelmesebb megoldás. A gyár is ehhez igazítja a kocsikat, bár néha próbál a Bmw a sportosból a kényelembe pártolni, meg persze fordítva is... Viszont a kettő együtt nemigen megy!
2010. jan. 3. 18:03
 9/33 anonim ***** válasza:
66%
nekem is a merci szimpatikusabb. de BMW se rossz.
2010. jan. 3. 18:14
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
A Merci lényegében évtizedek óta ugyanúgy néz ki, a BMW sokat fejlődött mitnemondjak ezen a téren, és képes újra és újra megújulni, és újat hozni. Vannak erdeti ötleteik legalább!
2010. jan. 3. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!